Partidul Național Liberal Suceava a validat marți, 28 iulie, candidatura lui Cezar Gabriel Ciornei, pentru Primăria comunei Bunești. Vorbim, astfel, de un schimb între generații, actualul edil PNL al comunei, Ioan Dolcean, dând posibilitatea unui tânăr de a prelua frâiele administrației publice locale.

Cezar Ciornei este inginer, are 25 de ani, iar a doua zi după ce a împlinit 18 s-a înscris în politică, fiind un liberal convins. Este cunoscut în localitate ca fiind un tânăr antreprenor extrem de muncitor, iar la alegerile din septembrie se va bucura și de susținerea actualei echipe de la cârma localității.          

„Mă bazez pe experiența actualilor conducători și pe energia și dorința de performanță a celor din noua mea echipă. Am convingerea că împreună vom reuși să continuăm proiectele începute și să lansăm altele noi, care să facă din Bunești o comună europeană. Mă onorează încrederea pe care mi-a oferit-o conducerea județeană a partidului și vreau să aduc mulțumiri pentru asta. Prim-vice președinte al Organizației Județene de Tineret fiind le transmit și colegilor mei că mă bazez, în continuare, pe susținerea lor. Vom face, cu siguranță, împreună, diferența”, a transmis candidatul PNL la Primăria Bunești.

TOȚI PENTRU O COMUNĂ EUROPEANĂ” este sloganul de campanie al tânărului de la Bunești.  

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.