În semn de respect și recunoștință pentru oamenii de la catedră, duminică, 22 mai, începând cu ora 12:00, va avea loc la Școala Generală din satul Glodu, comuna Panaci, o întâlnire cu cei care au modelat suflete și minți, ani de zile, în această comună.

Evenimentul va avea loc duminică în comuna Panaci

„Evenimentul este organizat de către profesorul Odochean Beneamin, în memoria fostului director al școlii din Glodu, Gheorghe Țarcă. Vom fi prezenți, pentru că ei sunt oamenii care ne-au modelat pe toți, iar contribuția lor se regăsește astăzi în viețile noastre, a tuturor. Școala din Glodu arată astăzi altfel, după ce am investit aproape 200.000 de euro în acest obiectiv, conștienți că cea mai bună investiție este în educație”, a declarat pentru SuceavaLive, primarul comunei Panaci, Vasile Cozan.

Acțiunea va reuni elevi, foști elevi, actuali profesori și foști profesori, care vor „chema amintirile”.

One Response

  1. Silvia

    Evenimentul a avut loc.Ghemul amintirilor a fost depanat.A fost un arc peste timp,intalniri intre profesori -elevi,care si-au trait clipele cu 50 de ani in urma.Au fost comemorati cei plecati intr-o alta lume.Am trait ziua din plin,am avut emotii ca in fata unui examen.Am fost prezenta atat in calitate de fosta eleva cat si de fost cadru didactic la acea scoala in acel minunat sat de munte_GLODU- unde chiar merita sa se intalneasca oameni de suflet si cu suflet.Multumiri tuturor celor care au avut aceasta minunata initiativa,multumiri tuturor organizatorilor.Ar fi frumos sa se repeta din cana in cand

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.