Marți, 11 noiembrie, în urma cercetărilor efectuate în cauza penală privind infracțiunea de înșelăciune comisă de un bărbat de 34 ani, din comuna Verești, în dauna unei societăţi comerciale din comuna Vicovu de Jos, cu un prejudiciu de 38.723,67 lei, polițiștii au stabilit împrejurările săvârșirii infracțiunii.

În cursul lunii iunie 2014, bărbatul, în calitate de administrator al unei firme din comuna Vereşti, societate ce era radiată de la Registrul Comerțului din luna aprilie 2014, a achiziționat de la o societate comercială din Vicovu de Jos cantitatea de 47,807 metri cubi cherestea rășinoase, ocazie cu care a folosit o ștampilă cu datele de identificare ale societății pentru a-și asigura credibilitatea la achiziția mărfii, însă nu a achitat contravaloarea acesteia.

În baza probatoriului administrat, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de bărbatul de 34 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, acesta fiind reținut pentru 24 ore și introdus în arestul I.P.J. Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.