După ce Iohannis a ieșit președinte și datorită campaniei online, la nivelul organizației județene a PSD s-a dat un nou ordin: toate știrile pozitive despre activitatea Consiliului Județean Suceava, sau despre faptele mărețe ale unui membru al partidului, care apar pe rețelele de socializare, trebuie distribuite și de restu lumii.

Primari, viceprimari, muritori de rând, sau chiar parlamentari, toți trebuie să respecte această regulă, pentru a nu repeta greșeala din campania de la prezidențiale. Cel mai ascultător dintre toți, a fost, nimeni altul, decât senatorul Neculai Bereanu. Firește, chiar dacă la un moment dat, șeful PSD Suceava, a postat o imagine cu o pisică, Bereanu a considerat că e normal ca și alții să-i afle povestea, și a distribuit-o. Să fie oare din cauză că el n-are activitate și nu are ce posta?
Tot la capitolul rețele de socializare, să știți că și articolele despre activitatea dumneavoastră sunt distribuite de foarte multă lume. Mai mult decât atât, oamenii își mai dau și cu părerea.
„Cam așa, domnule Bereanu. Am fost în campanie împreuna și nu s-a ales cam nimic, deși sunteți în comisii importante. Chiar mai candidați sau mergeți primar într-o comună de la munte? Acolo oamenii stau cu animalele și nu vă cunosc activitatea”, a scris un utilizator al rețelei de socializare respective.
Ceva mai original aveți? Sau măcar o să vă dați interesu să le prezentați celor care v-au votat? Întrebăm senatorule, nu trebuie să te superi. Dacă tot e zonă de munte, folosește Husqvarna și taie răul din rădăcină, să nu mai fie oamenii nemulțumiți de matale.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.