Informații șocante! Victimele care au murit din cauza coronavirusului în Wuhan, China, sunt incinerate cât mai repede, fără a avea parte de o slujbă și o ceremonie funerară normală. Guvernul chinez a interzis înmormântările și alte activități care au legătură cu acestea, după ce numărul deceselor a început să crească alarmant.

305 oameni au murit până acum din cauza coronavirusului apărut în decembrie în Wuhan, din China. Autoritățile chineze sunt în stare de alertă și au recurs la măsuri drastice. Comisia Națională de Sănătate din China (NHC) a anunțat noi reguli, sâmbătă (1 februarie), privind victimele care mor în urma infectării cu coronavirus. Cadavrele sunt incinerate rapid, fără ca familia să își poată lua rămas bun de la cei dragi, potrivit BusinessInsider. Înmormântările au fost interzise în acest moment în China. 

Potrivit noilor reguli impuse de Comisia Națională de Sănătate din China, atunci când o persoană infectată moare în urma complicațiilor, medicii și toți angajații din respectiva clinică sunt obligați să se dezinfecteze imediat. Cadavrul este izolat și nimeni nu mai are voie să intre în contact cu el. Doctorii sunt cei care emit un certificat de deces pentru a anunțat familia victimei care a murit din cauza cornoavirusului. Apoi, victima va fi incinerată de către o firmă funerară, însă familia nu are voie să ia parte la acest proces. 

Primul deces în urma infectării cu coronavirus din afara Chinei, confirmat sâmbătă

 

Numărul deceselor crește, iar oamenii de știință nu au găsit încă un leac pentru coronavirusul care a ajuns acum și în Europa. Au fost confirmate cazuri în Germania, Marea Britanie, Spania și Italia. 

În total, 14.380 de oameni au fost infectați cu virusul care s-a răspândit în toată China, dar și în alte zeci de țări. Sâmbătă (1 februarie), a fost confirmat primul deces în urma infectării cu coronavirus din afara teritoriului chinez. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani din Filipine. 

 

 

sursa: www.click.ro

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.