Joi, 4 aprilie 2019, la ora 09.00, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de o localnică de 51 de ani, gestionar în cadrul unei societăți comerciale, despre faptul că persoane necunoscute au sustras bunuri dintr-un chioșc de ziare aparținând firmei.

Potrivit IPJ Suceava, din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că,  în noaptea de 03/04.04.2019, prin forțarea ușii de acces, persoane necunoscute au pătruns în interiorul chioșcului și au sustras bani și diverse CD-uri cu muzică,  prejudiciul fiind de circa 175 lei.

În urma activităților investigative întreprinse de polițiștii, autorului faptei a fost identificat ca fiind un localnic de 19 ani, cunoscut cu antecedente penale.

Întrucât tânărul se afla sub două măsuri de control judiciar, dispuse de Tribunalul Giurgiu și Parchetul de pe Judecătoria C-lung Moldovenesc și avea calitatea de inculpat în alt dosar de „furt calificat”, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, suspectul fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 05.04.2019, să fie prezentat Parchetul de pe Judecătoria C-lung Moldovenesc cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.