Ministrul Educaţiei a catalogat drept „incalificabil” gestul educatoarei de la Bosanci care a fost arestată sub acuzaţia c-ar fi agresat sexual cel puţin trei minore.

Sorin Cîmpeanu a afimat că, în cazul în care acuzaţiile se confirmă, femeia trebuie supusă unui examen psihiatric, pe lângă faptul că trebuie să răspundă penal.

„Dacă se confirmă aceste lucruri, şi am înţeles că există elemente rezonabile spre confirmare, cu siguranţă trebuie un consult psihiatric, dincolo de aplicarea legii penale. Dacă se confirmă. Până acum am înţeles că sunt suspiciuni rezonabile pe baza cărora a fost arestată preventiv”, a declarat, luni seară, la Digi 24, Sorin Cîmpeanu, despre cazul educatoarei din judeţul Suceava acuzată de agresarea sexuală a trei minore.
Ministrul Educaţiei susţine că „este absolut incalificabil, nu numai pentru un cadru didactic, pentru orice adult, cu atât mai mult pentru un cadru didactic”.

Vă reamintim că Maria Podolak, educatoarea de la Bosanci, a fost arestată, fiind acuzată că a agresat sexual cel puţin trei minore, în repetate rânduri.

Cazul înfiorător a ieşit la iveală, după ce tatăl a două dintre victime, fetiţe de 4 şi 6 ani, a incendiat maşina femeii, iar aceasta a reclamat fapta la Poliţie.

În cadrul anchetei, bărbatul a declarat că s-a răzbunat astfel pe educatoare, cercetările demarate arătând că declaraţiile bărbatului se confirmă, relatează rtv.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.