IMPOSTURA în ACTUALITATEA zilei

Pentru că timpul trece în defavoarea impostorilor publici, iar managerul CCB, Sorin Filip, lungind-o în așteptarea lunii decembrie în loc să stârpească rapid corupția din instituție, se ocupă, mai nou, de REVISTA PRESEI pentru Herr Ghitză Flutur în locul profesorului-consilier Niculai Barbă, promovat ca Vice of Miami Fire Rescue Department de Bukowina, nu putem să nu tragem, și noi, olecuțîcă mâța de coadă, pentru a prezenta mărunțișuri din actualitatea zilei, în comparație cu GROZĂVIILE ce le mai avem de prezentat urmare a anchetelor noastre jurnalistice.

Așadar, măruntul milițean scms. Alexandru Duțuc (mărunt prin raportare la cutrele barosane din administrația județeană) ajuns printr-o conjunctură favorabilă stăpân pe calul troian al Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto (atenție! nu e comisar între colonei, nu e general ori mareșal, fiind doar subcomisar – adică ceva mărunțel în ierarhia funcționarilor publici cu statut special ai IPJ sau Prefecturii Suceava) cunoscut ca un profesionist desăvârșit, ne spune ceva uimitor Click AICI! News Bucovina, contrar logicii practicate de impostorii actuali ajunși la putere, dovedind că, înainte de toate, nu este un românaș avar după agoniseală, precum cei din Mereni sau Fălticeni, ci un funcționar european de un caracter măreț și o demnitate și onoare pe măsură.

Sunt în fața unei decizii pe care nu-mi doresc să o iau, dar foarte probabil, când voi epuiza soluțiile, va trebui să fac un pas în spate și să las locul altcuiva care să reușească și să aibă norocul să găsească soluții mai bune decât cele pe care le-am identificat eu până în acest moment. Orice om cu demnitate care realizează că nu-și poate îndeplini obiectivele recurge la acest gest… În momentul când voi avea în față reprezentarea faptului că nu reușesc și că nu mai există soluții ca eu să pot să-mi îndeplinesc obiectivele, singurul lucru de bun simț pe care voi putea să-l fac va fi acesta”.

logo-color News Bucovina

Vezi tot interviul cu

scms. Alexandru Duțuc Click AICI!

 

Funcționarul statului Duțuc a dovedit că depășește cu mult înțelepciunea graurilor hămesiți și a impostorilor din administrația și politica suceveană.

Sorin Filip și Niculai Barbă, deși voit nu vor să găsească soluții corecte, datorită faptului că sunt inculți d.p.d.v. legislativ și managerial, în loc să facă un pas în spate, așteaptă neputincioși și inconștienți, prin impostura într-o sinecură de circa 15.000 lei lunar, să-i împingă curajosul Flutur fie cu alt pas înainte, fie spre malaxorul binom DNA SRL al CJ, sperând naivi ca tot el să-i salveze ulterior.

O altă catastrofă cu care s-au pricopsit bucovinenii în acest mandat PNL & USR-ul lui Flutur, este prefectul useristo-habarnist al județului Suceava, reprezentantul în teritoriu al guvernului liberal Florin Cîțu, numitul sexpert Iulian Cimpoeșu.

Prefectul Cimpoeșu a fost învățăcelul impostorului Ion Drăgușanul la un trust de presă din anii ’90 și angajatul, până mai ieri, stimabilului Emil Ursu la Muzeul Bucovinei al CJ-Flutur, unde ocupa funcția de, atenție!, expert în conservare bunuri patrimoniu, bunuri și patrimoniu cultural despre care nu prea știe mai nimic. Iată… interviul meritocratului Iulian Cimpoeșu la SuceavaLIVE Facebook Click AICI!

Iată și o epigramă clasică, despre condiția Ursului, în raport cu ursarul, pentru că nu putem trece peste…
URSARUL
„Te-am scos din codru, te-am civilizat,
Dansezi perfect, eşti primul urs umblat,
Ai pentru mine, barem, gânduri bune?
Mă cam jenează lanţul, că ţi-aş spune! ”
(Aurel Iordache)

Însă nu toți urșii cunoscuți de noi știu să vorbească! Unii nici măcar nu mormăie, obișnuiți cu lanțul…

Tot acest pseudo-meritocrat Cimpoeșu (individul nu-și cunoaște meseria de bază – fiind ocrotit de Emil Ursu – ce să mai vorbim de atribuțiile și obligațiile unui demnitar cu rang de înalt funcționar public) dovedește că sloganurile de campanie ale USR erau niște lozinci ieftine pentru prostit electoratul credul.

Vrem o țară ca afară, vrem meritocrație, jos corupția și fără penali în funcții publice au fost doar expresii din discursuri ordinare de campanie, iluzii ce speculau electoral o sensibilitate a unei nații aflate în haos și la care s-au scăpat frâiele demult.

Dovadă stau atât primele discursuri ale catostrofei de prefect-muzeograf Cimpoeșu, cât și primele activități ori solicitări avute de la specialiștii din aparatul bugetar, dar și asumarea repunerii în funcție a unor milițieni anchetați pentru luare de mită baștană și spălare de coco.

Al naibii prefect și a naibii Uniune pentru Salvarea României, după ce propriul președinte mincinos le-a fost prins cu mâna băgată adânc în borcanul cu miere europeană, au ajuns să respecte, exagerat de mult, drepturile aberante și prezumpția de nevinovăție a pușcăriabililor dovediți.

Prefectul Cimpoeșu se acoperă cu adrese trimise la o unitate de parchet deși, conform legislației în vigoare, principiilor și eticii partidului din care face parte, putea decide măcar suspendarea temporară a ”criminalilor de pe șosele” până la clarificarea situației lor juridice.

Chiar dacă escrocii au doar calități de intimați, făptuitori, suspecți, inculpați etc, nefiind condamnați definitiv, totuși din corelarea legislației și probelor rezonabile, deja publice, și acceptate de MINIM două entități judiciare diferite (o unitate de parchet și o instanță penală de judecată) chiar și fără sentințe definitive, înaltul muzeograf anticorupt Cimpoeșu putea respecta măcar programul de guvernare și măsurile trîmbițate în campanie de Uzurpatorii pentru Salvarea României.

Vorba cuiva, ieșirea din slogan e doar prin ieșirea din funcție!
iulian cimpoesu prefect usr 1

Culturnicii Cimpoeșu și Drăgușanul – Călăritul puterii, dans cultural rutean în Bukowina lui Invers

V-am prezentat, mai sus, un tânăr specialist, în acest caz un polițist rar întâlnit, prin comparație cu nemernicia și impostura unor fătălăi susținuți politic și plantați pe sinecuri bănoase și nepotrivite pentru școala lor. Meritocrație în USR-PNL?!

Mai jos, pentru a nu crede cineva că nu mai avem probe certe de impostură culturală, iată, încă o dovadă a altei catastrofe – calamitate culturală publică din Bukowina lui Invers, impostor consacrat ce ține cu dinții kurului de scaunul și banul public discreționar împărțit de stăpânul ducatului, distrugătorul de patrimonii naționale, păduri, munți și resurse minerale, Gheorghe Flutur.

Pentru că tot e vorba de cimpoieși străini Bucovinei, crescuți și modelați de impostorul Găză Drăgușanul pentru a-i fi livrați nababului arhiduce Flutur, iată…

De aici Austria-forum.org Clik! recuperează (conform fișei de post la CCB ) ceva nepierdut niciodată și tot de acolo fură impostorul drepturile intelectuale pentru a mistifica istoria națională, pentru și, pe banii Consiliului Județean Suceava. Cine? Iată-l: Click AICI!

Ca să nu mai zicem că e din secțiunea dedicată în volum Galiției Click AICI! și n-are nimic de-a face cu Bucovina Click AICI

”Drăgușanul? E eroul
Ce-l poartă în slăvi ecoul,
Cu opera lui și alura
El ne-nalță incultura”

Uite cum botează el? „Cimpoieș rutean” …dar nu e nici un rutean acolo, este un polonez care cântă la cimpoi

ion dragusanul 6

Originalul falsului impostorului Drăgușanul. Fals efectuat în exercitarea atribuțiilor de serviciu la CCB și CJ al PDL-PNL

Domnule Filip, Barbă și Flutur, reiterăm, este un fals efectuat în exercitarea atribuțiilor de serviciu la Centrul Cultural Bucovina al CJ Suceava! Mai trebuie alte probe, doar una nu e suficientă?

Or, să înțelegem că pentru domniile voastre e normal așa ceva…!

”Cu cizme și cu lopată,
Flutur e pe șantier
Cam cum e Gâză în artă,
Nu colonel, ci plutonier.”

iulian cimpoesu

Fotografia zilei: Fereastra nearsă din Palat

Cui dă prefectul, muzeograf Iulian Cimpoeșu, de pomană ”înghețata”când deschide, dimineața, fereastra de la Palat?

Interesant ce va alege! angajatorilor săi de-o viață din PDL-PNL sau hienelor hămesite din USR? Vom vedea…

iulian cimpoesu prefect usr

USR, în toată țara

”La vremea asta, de ciumă și război,
Sănătate vă dorim și noi!
Tot înainte la plăcinte
Iar la război cu kuru înapoi…”

Atunci când vă apucă mila ori lehamitea, amintiți-vă, vă rugăm frumos, de  politically correct și atacurile suburbane la adresa unor doamne, domni, ierarhi bisericești, instituții, simboluri naționale – Click AICI!. O listă ce se va actualiza pe parcursul investigațiilor noastre!

→ Reamintim că articolele din rubricile noastre nu se adresează tuturor inculților și impostorilor, drept urmare vă invităm să părăsiți site-ul imediat ce începeți să constatați că sunteți manipulați ori vă izbiți frontal de un material prea minor pentru Dvs. Vă recomandăm să nu vă stricați calitatea vieții cu noi!

Pentru cei care cred că suntem niște impostori mediatici Click AICI!, pigmei ne-jurnalişti care se nutresc cu banii altora, şmecheri vag alfabetizaţi în pseudo-studii superioare, slugoi nepricopsiți, ratați ai Sucevei ori pleava submediocrităţii sucevene, și vor să pună mâna pe bardă, deranjați fiind, de ceea ce apare pe un amărât de site pe care nu-l citește nimeni Click AICI!, vă informăm:

 • Ziarul Ducatul Bukowina (departament independent de investigații) invită toate persoanele care apar în materialele noastre să trimită un punct de vedere la sediul redacției sau pe adresa de mail ducatulbukowina@gmail.com în cazul în care consideră că anumite aspecte referitoare la domniile lor nu sunt adevărate ori conforme cu realitatea.
 • Pentru încurajarea și stimularea schimbului de opinii cu persoanele supuse investigațiilor noastre jurnalistice, vă anunțăm pe această cale că, dacă considerați necesar a avea un drept la replică transmis live, ne-am rezervat și spațiu de emisie la un post regional de televiziune, în zilele de luni și joi în intervalul orar 20,00-21,30. În cadrul acestor emisiuni dedicate anchetelor noastre va participa, pe lângă moderator, și un reporter al Ziarul Ducatul Bukowina.
 • Telefon redacție: 0750.838.231 (pentru programări în emisiuni, pentru transmis informații  și materiale de presă)
  Telefon administrație: Tiberiu-George Beldiman: 0745.575.407 (nu deranjați inutil pentru probleme de publicistică, politică editorială sau contractare!).

Fiți cu ochii pe Noi, pentru că noi vi-i deschidem!

unii citesc și adorm.

alții citesc și se trezesc…

Spargem tiparele presei sucevene! Râdem și, în același timp, descoperim infractori!

sigla

Bukowina lui Invers, ochiul din craca de la geam!

Articol preluat din Ziarul Ducatul Bukowina. Citește mai mult pe … Click! ZDB

29 Responses

 1. ICS

  in polonia au trait polonezi de nationalitate ruteana si traiesc polonezi de nationalitate ucraineana. va spune o avocata.

  Răspunde
  • Mugur_Ciumică

   Din faptul că sunteți avocata,nu rezultă că vorbiți în cunoștință de cauză… Altfel, ați ști că rutenii sunt ,de fapt, polonezi,că vocabularul lor este identic cu cel polonez în proporție de cca 60%… La fel,ar trebui să știți sau măcar să banuiți că „naționalitatea ukraineană” este o ficțiune,in spatele căreia se află iredentismul ukrainean,alimentat, din motive geostrategice, de către defunctul Imperiu Austro-Ungar,prin crearea altei ficțiuni ,Galizien und Lodomerien…
   In momentul in care iredentismul zis ukrainean,la Conferința de pace de la Paris,cea care avea să ducă la Pacea de la Versailles,cu Trianonul ,care consacră drepturile românilor,atât de deranjante pentru anumite iredentisme,cum ar fi cel maghiar dar și ukrainean,clama dreptul unei populații ukrainene asupra întregii Bucovine,delegații români,cehi și polonezi îi persiflau pe delagații „ukraineni”,întrebându-i pe cine reprezintă ei,cumva, reprezintă camerele de hotel in care locuiau?
   http://prntscr.com/10o0kbx
   Vedeți mai sus cum s-a confecțuionat Ukraina,cea care include teritorii românești strămoșești,adică nordul Bucovinei… Să mai rețineți,tot ca avocată,că că,de fapt,„ukraina„ inseamnă in polonă,ruteană și,cu voia dvs.,in ukraineană (nu se poate spune:„în ukraineana veche„ pentru că nu există așa ceva,limba ukraineană,așa cum este ea pe rol în țara numita Ukraina, este limba creată de Taras Șevcenko…)deci inseamnă pur și simplu,„la marginea ”,”marginime”,adică de la marginea krainei poloneze,a regatului… Rusia a cultivat ideea unei Ukraine mari,ce se află intre ei in acest moment este relevant pentru starea de precaritate statală de care inclusiv cei ce se consideră „ukraineni” sunt conștienți,cu excepția unor cozi de topor din țările vecine,râvnite ,in continuare,de ei…
   Nici nu este de mirare că gândiți așa,sunteți din categoria celor indobitociți (imi pare rău,nu aveți dispensă nici de cultură,nici de IQ ,doar pentru ca sunteți avocată) pentru că iată ce pretinde acesta,printre alte imbecilități profesate și debitate în „opera” sa:
   „…Cărturarul bucovinean Dimitrie Dan, care a scris, printre celelalte monografii ale unor etnii bucovinene, şi “Rutenii în Bucovina” (numai dogmaticii pseudopatriotismului nu vor pricepe că rusini, ruteni şi galiţieni înseamnă, de fapt, ucraineni), a pus la dispoziţia viitorimii următoarele mărturii iconografice, pe care le ignoră şi instructorii ucraineni de dezrădăcinare, din zona Siretului, dar şi agramaţii savanţi ai juriilor festiviste de folclor din Suceava şi din Cernăuţi…”
   (din „…Vrăjmașii culturii ukrainene din Bucovina”) subânțelegându-se,foarte explicit că dumnealui este ,face parte,din clasa (claka…) prietenilor culturii ukrainene din Bucovina ,cea ce nu se contestă!
   Poate că tot de aici publicul,cititorii, vor afla mai multe despre excesele sale de impostor sfertodoct,in slujba unor interese străine,care – atenție! – nu se incadrează la „trădare”,nici la „spionaj”,insă răspunzând la intrebarea clasică:Qui prodest? (cui folosește?) putem ști la ce se incadrează,respectiv la vânzarea de neam și țară, care nu există in această formulare in codul penal dar poate fi demonstrată la milimetru ! Aștept cu interes să nege,dvs, știți foarte bine,daca sunteți avocată ,că prostia nu este infracțiune dar nici nu poate fi invocată ca circumstanță atenuantă,nici nebunia ,și că,la fel,inclusiv la noi,există așezăminte doar pentru nebuni,nu și pentru proști, sau canalii, sau lepre cazone!
   Pentru că nu există prescripție in materie de prostie,nu există pușcărie mai grea decât cea din sinele prostului,gratii mai groase decât propriile limitări,nimeni nu te poate grația,nici Dumnezeu,nici vreun nacealnik înșurubat printre noi… Instigatorul la autonomia și secesiunea Bucovinei,că de prost,că de canalie,nu va scăpa de metaforicul scuipat intre ochi pe care ni l-au rezervat doar nouă,el și asociații săi…

   Răspunde
 2. avo

  ceea ce era de demonstrat !!!!
  „”altfel”” (zice buzincu) …..””RUTENII ,sunt de fapt, POLONEZI ””…….
  deci cimpoias RUTEAN = cimpoias POLONEZ.
  deci unde este FALSUL?????????

  Răspunde
  • Mugur_Ciumică

   Măi AVo,eu ți-aș zice ceva pe limba pe care o pricepi,numai ca nu aș vrea sa i se pună domnului Buzincu în cârcă,după cum văd că te duce capul, (eu aș zice că ești Avo-Gâză….)că ești ca in clipul ăla cu șase cai,de pe Youtube,danga -langa … Toată pagina de pe care este luată imaginea re-botezată de Gâză, este plină de asemenea mistificări,contrafaceri și produse ale minții sale bolnave…
   Nu este totuși exclus,să se pună in mod serios problema in ce măsură este legală acoperirea dată de Muzeul Bucovinei care a organizat „expoziții” cu aceste contrafaceri,in cel puțin două imprejurări,girând cu prestigiul unui așezământ cultural pretins serios furturi intelectuale,contrafaceri,copii ale copiilor copiate după copii de pe net de către un escroc cu vocație raională…Cum,e domnu’ Ursu (intrebare retorică,desigur…) cu fake-news,e ca și cu spada,„practic sora geamănă…”,e o specialitate de fierar-potcovar scăpat la averea culturală a nației,un talent nativ a doi faraoni care confecționează din orice ibrice,ace,carice?
   Mai ușor cu vaca cea neagră pe pationoar,domnu Gâză-Avo,că nu mai face vita balet nici dacă se pensionează,totuși ,când o fi pe năsălie…(simbolic,desigur!)

   Răspunde
   • Mugur_Ciumică

    Ce să-ți zic eu, Avo,
    Ia,colea,un bravo…
    Dovedești,din nou,
    Ești și tâmpit!,
    Nu numai bou!

   • Dna

    Ei pe naiba prefectul, ăsta e în stare să angajeze o firma privata, de casă USR-PNL, adică serioasa si meritocrată, care sa se ocupe de examenele de permise

  • CorinaS

   Presiunea e foarte mare pe oamenii cinstiti si incoruptibili. Doar impostorii trag cu laba și la labă de pe scaun.

   Răspunde
  • Siktir

   Probabil e o nuca prea tare pt el si presiune imensa in care la prima gafa al lui va raspunde cu functia și patrimoniul personal. Cel putin el a avut onoare fata de ceilalti spagari care au revenit bine merci la munca. E frustrant sa te pisi conta vantului. Trebuie perseverență. Dar… felicitări!

   Răspunde
  • G.B.

   Dacă vede că nimeni nu-l sprijină, e normal sa plece. Păcat, e un polițist tânăr, corect si de viitor! Succes in continuare!!

   Răspunde
  • Tudu

   Asta se întâmplă când te trezești în jurul tău cu mulți factori decizionali, care nu cunosc nimic despre subiect și care caută numai aport politic, iar tu ești legat de mâini și de picioare, în momentul în care vrei să iei decizii și să schimbi ceva! Eu cred în continuare că Alexandru Duțuc a fost una din cele mai bune opțiuni, la momentul numirii sale și azi, cu ocazia demisiei, Serviciul Permise Suceava, a pierdut șansa de a se realiza ceva bun și viabil! Deci încă o dată, cei care au de pierdut sunt cetățenii asupra cărora se reflectă toate deciziile proaste ale politicului !!! 😔

   Răspunde
 3. stoian v.

  daca ati votat ca fraierii tot pe flutur și barbă hotul … adica și pe dragusanul …. acum aveti dezvoltarea corupției, nu a județului

  Răspunde
 4. Fanel

  Prefectul Cimpoiesu e pus de USR la cererea lui Flutur și rezolvată între Barna-Cîțu.
  Noi în biroul județean l-am desemnat pe juristul Teo. Șefa Munteanu a primit telefon de la Barna pe cine să desemneze prefect. Adică pe Cimpoiesu care e omul lui Flutur din USR. Și nu e singurul.Ma cac pe acest partid și nici nu mai merg pe la sediu

  Răspunde
 5. ZZZ

  Cimpoeșu e o panarama de om. Tot timpul i-a plăcut preamarirea și fuga de muncă și răspundere și partea ușoară a lucrurilor

  Răspunde
 6. Lapusa

  S-au infiltrat asa de bine incat e aproape imposibil sa li se mai distruga tentaculele!

  Răspunde
 7. Zama

  Nimeni nu ii doreste…
  Majoritatea va castiga…
  Coruptii se acopera, orice le zici e zero
  iar ei nu le i-Au in considerare ,… fac pe surzii … in democratie fiecare Trebuie ascultat si dat atentia necesara, cuvenita….
  Nu poti respinge un popor intreg

  Răspunde
 8. BogdanaA

  Demisia e un inceput bun pentru curatenia de primavara a incompetentilor.
  Flutur, Lungu, ati inteles aluzia?
  Poate asa incepe…
  Daca a intrat morcovul responsabilitatii in judet, poate ajunge si in fundulete la fel de portocalii odata ca si el…
  Din toata vrajeala asta cel mai simpatic ramane habarnistul de prefect, care nu confirma demisia. Poate isi face cineva pomana si ii explica analfabetului luat de la sters praful prin vitrinele muzeului, ca demisia este act unilateral si nu poate fi confirmata.
  Iar restul populatiei e cam la fel de naiva, daca confunda declaratia oficiala a demisionarului cu adevaratul motiv subteran: nu poti plati taxa de protectie la judet, daca nu ti s-au aprobat cei patru incasatori respinsi de catre DNA.
  Ca sa evit fraieri cu contraziceri, argumentul meu e evident: intr-un judet corupt nu poti fi cinstit ca te doboara curentul majoritar. Indiciu: directorul demisionar de la Radauti, Andronachi…
  Iar Dutuc daca era cinstit demisiona cand i s-au bagat pe gat cei patru penali, ca fiind cinstit nu poti lucra cu patru penali, ori el demisionat dupa abia ce a ramas fara ei, adica cu ei ar fi ramas..

  Răspunde
  • Marka

   Andrei Bogdan Lasa-ma dracului cu Flutur al tau.Da-l la DNA daca stii ceva.PNumai grija lui Flutur aveti.Nu vedeti ca psd-istii au luat toata Suceva,pamanturi,tot si acum se dau mari binefacatori.Problema e grava cu dubla subordonare.

   Răspunde
   • BogdanaA

    Gigi, da-le-o tuica postacilor tai inainte de a-i trimite sa ma contrazica, ca eu nu sunt obligat sa le suport istericalele din lipsa lor de argumente!

 9. Vucuria

  Din cauza corupției am ajuns sa fim primii la accidente în UE! Anual mor peste 3000 de romani în accidente provocate de inconștienți care își iau pe ochi frumoși permisul!

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.