Alexandru Brădățan, Andreea Haisan, Paul Ananie, Oana Tomoiagă și Gabriel Dumitru, artiștii care erau parte a unui proiect ce se desfășura pe raza județului Suceava în această perioadă au anunțat pe Facebook că se retrag și și-au cerut scuze oamenilor care i-au văzut pe afișe și îi așteptau la evenimente.

„Începând de marți, 11 februarie,  atât eu cât și colegii mei Andreea Haisan, Paul Ananie, Oana Tomoiagă și Gabriel Dumitru am hotărât să ne retragem din proiectul <<10 pentru folclor>>,  care a fost o experiență frumoasă! Retragerea noastră este una asumată și justificată și ne cerem scuze față de public! Nu vom fi prezenți nici la întâlnirea de astăzi, nici la spectacolul de mâine de la Casa de Cultură de la Suceava! Cântecul nostru continuă și abia așteptăm să ne revedem la alte spectacole, evenimente și emisiuni! Vă pregătim surprize”, a transmis artistul Alexandru Brădățan pe pagina sa de socializare.

La rândul său, artistul maramureșean Paul Ananie a scris că „❗️𝐏𝐮𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐭ă î𝐧 𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞❗️Vă salutăm și promitem să vă pregătim lucruri frumoase❣️”.

Reamintim că Primăria Municipiului Suceava a alocat Asociației „10 pentru folclor”, în prima lună a acestui an, suma de 110.000 lei pentru realizarea unui spectacol aniversar dedicat împlinirii a 632 de ani de atestare documentară a Sucevei.

La acest eveniment ar fi trebuit să participe și artiștii care și-au anunțat retragerea din proiect.

UPDATE: Între timp, și artista Angelica Flutur, și-a anunțat retragerea.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.