Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret şi lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Siret au depistat și reținut cinci cetățeni din Pakistan și Bangladesh, care au încercat să treacă ilegal frontiera.

În data de 27 februarie 2020, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației s-a declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Suceava –  Poliţia Oraşului Siret.

Astfel, în jurul orei 2:30, oamenii legii au depistat pe raza localității Grămeşti, judeţul Suceava, cinci persoane de sex masculin, care nu își justificau prezența în zonă, fapt pentru care au fost reţinute şi conduse la sediul PF pentru cercetări.

 „În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că trei dintre bărbaţi provin din Pakistan şi doi din Bangladesh şi au vârste cuprinse între 17 şi 34 de ani. Aceștia au declarat că intenționau să ajungă într-o țară din Spaţiul Schengen”, a precizat Ilie Poroch, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în cauză urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.