Polițiștii de frontieră suceveni au depistat şi reţinut cinci cetăţeni străini după ce au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

Joi, 14 octombrie a.c., poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmației au desfăşurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale.

Astfel, oamenii legii au depistat pe raza localității Falcău, în apropierea frontierei de stat, cinci  cetățeni străini, care nu își justificau prezența în zonă de frontieră. Aceştia au fost conduşi la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări, unde, în urma verificărilor s-a stabilit că doi sunt din Eritreea, doi din Pakistan şi unul din Afganistan, au vârste cuprinse între 17 și 32 ani şi au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. În continuare urmează a fi luate măsurile legale, conform procedurilor legale în vigoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.