În data de 17 octombrie a.c., poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina în cooperare cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au desfăşurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale.

Astfel, oamenii legii au depistat pe raza comunei Ulma, județul Suceava, în apropierea frontierei de stat, trei cetățeni străini, care nu își justificau prezența în zona de frontieră.

Aceștia au fost conduşi la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări, unde, în urma verificărilor s-a stabilit că sunt din Algeria, au vârste între 29 și 20 de ani și că au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

Tot, ieri, 17 octombrie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Siret, județul Suceava s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în zona de responsabilitate, în copperare cu Poliția Orașului Siret.

Astfel, în jurul orei 02.20, oamenii legii au depistat în zona de frontieră, pe direcția orașului Siret, doi cetățeni străini, care în urma verificărilor s-a stabilit că sunt din Sudan, au vârste de 23, respectiv 32 de ani și că au trecut ilegal din Ucraina în România. 

Se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalul cercetărilor urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.