Cinci persoane au murit în urma a două accidente produse, în doar câteva ore, pe şoselele din Suceava. În primul caz o mașină s-a răsturnat, iar în al doilea o căruță a fost lovită de un autocar care făcea curse regulate pe ruta Suceava- Băneşti.

În primul accident au fost implicate o căruță şi un autocar care efectua curse regulate pe ruta Suceava- Băneşti, două persoane murind şi alte două ajungând la spital.

La accidentul produs pe un bulevard situat la intrare în Suceava au intervenit mai multe autospeciale SMURD şi ale Serviciului de Ambulanță Suceava.

“În accident au fost implicate patru persoane, două dintre ele fiind găsite în stop cardio-respirator şi s-au efectuat manevre de resusitare, însă a fost declarat decesul, fiind vorba de două persoane, soț-soție de 47, respectiv 41 de ani. O altă victimă, şoferul autocarului, a fost preluată de un echipaj al ambulanței şi o alta a fost preluată şi transporată la spital cu o altă maşină”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Ionuţ Cobziuc.

Inspectoratul de Poliție Suceava a declanșat o anchetă și în acest caz.

Al doilea accident s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în municipiul Suceava, unde o mașină în care se aflau 3 persoane s-a răsturant și două dintre victime au rămas încercarate.

”La fața locului a intervenit de Detașamentul de Pompieri Suceava cu modulul SMURD și o autospecială de descarcerări grele, două dintre victime fiind prinse sub mașina răsturnată. În urma accidentului trei persoane au decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Ionuţ Cobziuc.

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Suceava au declanșat o anchetă în acest caz și urmează să stabilescă cum s-a petrecut accidentul și cine este vinovat de producerea acestuia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.