Neculai Perju, primar al comunei Rădășeni, declară că a venit la cârma acestei comunități cu o istorie înfășurată în mireasma de pârg a livezilor, pentru a lăsa ceva în urma sa, acesta îndreptându-și atenția serios asupra nevoilor reale ale oamenilor.

Cu o serie de proiecte importante aflate în desfășurare, edilul de la Rădășeni continuă să aducă schimbări importante în comuna sa, pentru ca aceasta să fie una cu adevărat europeană.

De curând, acesta a depus cinci solicitări pe Programul Național de Dezvoltare Locală 2, primarul menționând faptul că, fiecare proiect depus este de o importanță deosebită pentru comunitatea sa.

Fiind învățați cu atâtea proiecte în desfășurare, n-am stat «cuminți» nici când a venit vorba despre PNDL 2. Astfel, am depus cinci solicitări de includere în program. Vrem să continuăm asfaltarea a 3 kilometri de drum în satul Pocoleni, iar restul ce rămâne, să fie asfaltat în satele Lămășeni și Rădășeni. De asemenea, am depus o solicitare pentru Școala Generală de la Rădășeni care are mari probleme de structură. Este obiectivul principal care trebuie reabilitat în cel mai scurt timp, iar noi prin școli am trecut prima dată și am ajuns unde suntem, așa că trebuie să respectăm școala”, a declarat Neculai Perju.

18035786_1432653583471656_38245808_n

Primarul comunei Rădășeni a mai amintit și de alte proiecte depuse pe PNDL pe care și le dorește implementate la nivelul localității.

Mai avem un proiect pentru construirea unui dispensar, cu două cabinete, pentru că acum medicii își desfășoară activitatea în niște spații care nu respectă cerințele zilelor noastre. Construirea unui pod, pe o lungime de 12 m, care cândva a fost dărâmat de niște ploi torențiale, dar și reabilitarea sistemului de iluminat public, sunt alte două proiecte depuse pe PNDL 2”, a declarat pentru SuceavaLive, primarul comunei Rădășeni.

Pe fonduri europene edilul a depus un proiect care vizează drumurile de exploatație agricolă, proiect aflat în evaluare, la care în curând va avea loc și vizita în teren.