După schimbul de replici de pe site-urile de socializare dintre Firea, Ponta și Grindeanu, presa l-a luat în colimator pe șeful Guvernului.

Mai mulți jurnaliști l-au analizat pe acesta, după ce primarul Capitalei a lăsat să se înțeleagă, că se dorește schimbarea sa. Iată ce declarații uluitoare a făcut Sorin Roșca Stănescu!

Potrivit Aktual24, acesta l-a atacat pe Sorin Grindeanu acuzându-l de faptul că ar face parte dintr-un serviciu secret.

„Era cat se poate de previzibil ca un om cu dubla comanda va juca sub dubla comanda si in postura de premier. Numai ca, acum, aceasta duplicitate e mult mai vizibila decat era in trecut, cand Grindeanu isi face jocul principal pe terenul din Timis, unde preluase conducearea PSD in locul lui Ilie Sarbu, si partial si extrem de discret in Bucuresti, cu ocazia unor reuniuni la nivel national. Dar Liviu Dragnea a fost avertizat. Inca de cand l-a nominalizat pe Sorin Grindeanu. Eu unul ma numar printre avertizori. I-am transmis acestuia, in mod public, printr-o analiza cum este cea de fata, ca domnul Sorin Grindeanu nu se afla doar sub comanda partidului. Ci si a unui serviciu secret.

La fel cum “tata socru”, domnul Ilie Sarbu, care l-a promovat la Timis, l-a ales pe Grindeanu dupa chipul si asemanarea sa. Si a dovedit o buna intuitie, intrucat Grindeanu a facut, in scurt timp, ceea ce ar fi facut si el insusi. L-a aruncat pe fereastra, cu cinism, pe cel care i-a fost mentor. Era de asteptat ca, mai devreme sau mai tarziu, Sorin Grindeanu sa incerce acelasi lucru si cu Liviu Dragnea, din postura de premier. Daca a mers o data, mai merge si altadata”, a scris SRS pe site-ul său.