Finala Ligi Campionilor a fost întreruptă în minutul 20 al primei reprize de o femeie care a intrat pe teren în costum de baie. Tânăra se numește Kinsey Wolanski și este un fotomodel rus.

Tânăra care a întrerupt meciul este Kinsey Wolanski, un model din Rusia, iubita youtuberului Vitaly Zdorovetskiy, fondatorul „Vitaly Uncensored”, om interzis pe stadioanele din Europa după ce a pătruns pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014. „Vitaly Uncensored” este numele unui site de farse care folosește tematică de natură sexuală.

Gestul de sâmbătă seară i-a adus lui Kinsey Wolanski nu mai puțin de 100.000 de fani noi pe Instagram, în numai 25 de minute. Și Vitaly Zdorovetskiy s-a mândrit cu momentul oferit de prietena lui, confirmând, dacă mai era nevoie, identitatea celei care a furat ochii fanilor în timpul meciului. Faima lui Kinsey Wolanski a început în momentul în care i s-a propus să facă modelling, în timpul unei vizite în Los Angeles. De atunci, ea a apărut în pictoriale în Sports Illustrated, FHM și Maxim, scrie The Sun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.