Sâmbătă seară, poliţiştii Posturilor de Poliţie Drăguşeni şi Forăşti au fost sesizaţi telefonic de un bărbat de 30 ani, din comuna Forăşti, despre faptul că a observat trei persoane cu trei atelaje hipo pe o suprafață de teren de-a sa, care fură varză.

Până la sosirea organelor de poliţie la fața locului, reclamantul împreună cu fratele său au reușit să imobilizeze unul dintre atelajele hipo ale celor trei persoane care sustrăgeau varza de pe câmp, cele trei persoane reușind să fugă împreună cu celelalte două atelaje hipo. În atelajul rămas a fost găsită cantitatea de 140 kg de varză.

În continuare, poliţiştii au procedat la urmărirea autorilor, reuşind să imobilizeze un alt atelaj hipo, condus de un bărbat de 32 ani, din comuna Slatina, în vehicul aflându-se cantitatea de 180 kg de varză. Acesta a fost condus la Postul de Poliție Drăgușeni, unde a predat părții vătămate cantitatea de 320 kg varză, în valoare de aproximativ 320 lei.

În urma măsurilor întreprinse, au fost identificaţi şi ceilalţi doi autori ai furtului, în vârstă de 33 şi 39 ani, ambii din comuna Slatina.

Cercetările sunt continuate faţă de cei 3 autori, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând să se dispună procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.