Inginerul Virgil Saghin, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al comunei Vatra Moldoviței, și-a prezentat lista de consilieri locali cu care va face echipă în următorul mandat. Astfel, între oamenii care vor contribui cu experiența, viziunea și eforturile lor, la un viitor mai bun al acestei comune se numără și actualul viceprimar al comunei, Gabriel Niga.

„Echipa de consilieri este formată, vă asigur, din profesioniști care au demonstrat în domeniile lor de activitate că sunt performanți, oameni care au demonstrat ceva în viață”, a precizat Virgil Saghin, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Vatra Moldoviței.

Lista consilierilor locali va fi deschisă de Virgil Saghin, acesta fiind urmat de către Gabriel Niga, Mugurel-Nicușor Poliec și de Gheorghe Loba-Prindii. Pe locul cinci al listei este Virgil Sandu, acesta fiind urmat de către Mărioara Reapschi, Marinel Uhrenciuc și de Nicolae Iasinovschi. Pe locul nouă este Luca-Constantin Condrea, în timp ce pe următoarele poziții sunt Sava Negură, Gheorghe-Petru Badale, Sorin-Ionel Macovei, Gelu-Marcel Ciuverca, Foca Șestun, Vasile Negură, Aurel Maliș și Artimon-Radu Negură.

„Împreună cu această echipă vom veni în sprijinul cetățenilor, astfel încât să rezolvăm problemele cu care se confruntă și, de asemenea, vom încerca să ducem cât mai departe numele comunei noastre”, a declarat Virgil Saghin.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.