Vineri, 7 octombrie,  în jurul orei 17.00, un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit frontal pe raza cartierului Argestru, din municipiul Vatra Dornei. În cele două mașini se aflau patru persoane, două dintre ele rămânând încarcerate.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare si doua ambulante SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ.

Victimele incarcerate au fost extrase.  Toate cele 4 persoane implicate in accident au fost transportate la spitalul Vatra Dornei, iar apoi au fost transferate la Spitalul Judetean Suceava cu autospeciala pentru victime multiple încadrată de paramedici și personal medical din cadrul UPU a SJU.

Conform dr. Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, este vorba despre un bărbat de 55 ani, cu traumatism toracic important și plagă la nivelul gambei drepte, care a fost internat pe sectia de chirurgie toracica, de un  tânăr de 19 ani, cu traumatism cranio-cerebral (TCC) de nivel mediu si fractura de antebrat drept, internat in sectia de neurochirurgie, de o fată de 15 ani cu TCC, otoragie (sângerări la nivelul urechii) dreapta , contuzie cot stâng, internata pe sectia de ORL și de o tânără de 17 ani cu traumatism cranio-facial si fractura la nivelul antebratului stang, care a ramas internata pe sectia de chirurgie infantilă.

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.