Alegerile locale se apropie cu pași repezi, iar în comuna suceveană Frumosu lucrurile sunt incerte, întrucât cel care are întâietate, adică primarul în funcție, social democratul Constantin Buga se eschivează din a da un răspuns în ceea ce privește o nouă candidatură. Pe de altă parte, pentru fotoliul de primar al comunei Frumosu niciun partid politic nu și-a anunțat candidatul.

 „Nu am avut nicio discuție (cu reprezentanții PNL n.r.). Încă nu am luat hotărârea dacă o să candidez sau nu, pentru că am niște chestiuni personale de rezolvat și voi lua o decizie în curând în acest sens. Dar, despre PNL, nu am avut nicio discuție, nicio problemă legată de chestiunea asta. Eu am înțeles că din partea PNL candidează fiul fostului primar. Nu am avut nicio discuție cu cei de la PNL pentru că nu știu încă dacă o să mai candidez sau nu”, a declarat primarul PSD al comunei Frumosu, Constantin Buga.

 

ÎN REALITATE:

 

Potrivit unor surse credibile, greu de contestat, un primar liberal cu experiență încearcă să îl aducă pe Constantin Buga în PNL. De asemenea, primarul PSD al comunei Frumosu ar fi încercat și prin intermediul altor persoane să ajungă la PNL, însă până în acest moment a fost respins din cauza mai multor considerente între care ar fi aroganța și lipsa de profesionalism.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.