Vicepreședintele PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, s-a arătat nemulțumit de politica pe care o fac cei din fostul PDL, dar care sunt deghizați astăzi sub denumirea de PNL.

„Ei nu sunt alții decât cei care erau în PDL în perioada 2004-2008. Cei din PNL spun că vocea străzii dorește întinerirea clasei politice sau schimbarea acestei clase din temelii, dar în realitate ei mint electoratul și refac lanțul de iubire cu Ion Lungu. Să ceri schimbarea clasei politice și să declari că îl susții necondiționat pe Ion Lungu, e ca și cum ai citi afișele din vitrinele magazinelor second-hand, pe care scrie «am primit marfă nouă». Argumentele pe care le aduc expirații PDL-ului, încercând să își mintă electoratul, nu fac decât să întărească minciuna pe care le-o livrează zilnic electoratului lor. ”

 

Lungu s-a cocoțat pe bannere alături de Ponta, fără aprobarea PSD-ului

 

Totodată, Cușnir a mai afirmat că Lungu a făcut tot posibilul să intre în PSD, dar nu a fost primit.

„PSD Suceava a înțeles acum cinci ani ce înseamnă refacerea clasei politice. Vom recâștiga Consiliul Județean, printr-un om tânăr și vom câștiga Primăria Sucevei, după mulți ani, cu un tânăr, un profesionist, născut și educat în Suceava. A demonstrat că știe ce să facă ca lucrurile să se întâmple. Nu putem trece peste o perioadă politică a lui Ion Lungu și nu putem să nu ne amintim că în anii 2012-2014 a făcut eforturi disperate pentru a fi primit în PSD, iar comportamentul său din acea perioadă a fost atât de jenant încât, fără acordul Organizației Județene a PSD, s-a cocoțat pe bannere alături de Victor Ponta, crezând că va fi primit în PSD”, a mai adăugat Dan Cușnir.

 

„Oamenii politici incompetenți sunt aleși de oameni competenți, dar care nu se implică”

 

„Șapte din zece suceveni nu îl doresc pe Lungu primar. Singurii care pot să decidă sunt sucevenii. Aceștia nu mai au nevoie de experimente făcute pe pielea lor și pe banii lor. Suceava are nevoie de un primar născut și educat în Suceava. Luptăm pentru Suceava sau ne predăm?”, a transmis Dan Cușnir.

În încheiere, Dan Cușnir a mai adăugat faptul că Lungu susține că face totul în interesul sucevenilor, dar a transformat o grădiniță într-un partid politic.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.