În data de 24 martie, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată prin 112, despre faptul că la un bar din localitate a avut loc o altercație, în urma căreia un tânăr a fost tăiat cu un ciob.

Cu ocazia verificărilor, s-a stabilit că în seara zilei de 24 martie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a avut loc un conflict spontan între un tânăr de 17 ani din comuna Valea Moldovei și un altul de 24 de ani din orașul Gura Humorului. În urma acestui conflict, cel din urmă a fost lovit de un ciob.

Tânărul de 24 de ani a fost transportat cu ambulanța la Spitalul orășenesc Gura Humorului, unde i s-a stabilit diagnosticul de „plagă tăiată latero-cervical stâng, plagă tăiată metacarpiano-falangiană degetul 1 mâna dreaptă”, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 25 martie, să fie prezentat la Serviciul de Medicină Legală Suceava.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs agresiunea, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate, se va dispune procedural.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.