Un tânăr de 19 ani, din Vatra Dornei, a furat în noaptea de 22 spre 23 noiembrie, din magaziile unor bătrâni ciocane, surubelnițe, topoare și un aparat de sudură.

 Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de un cetățean, în vârstă de 63 de ani, de faptul că în noaptea vineri spre sâmbătă persoane necunoscute i-au forțat o magazie, de unde i s-a sustras mai multe bunuri.

Oamenii legi au plecat în găsirea faptașului și prin metode specifice l-au identificat pe hoț, un tânăr de 19 ani din localitate, care în intervalul 23.30 – 01.00, cu ajutorul unui levier a forțat lacătul magaziei aparținând reclamantului, de unde a sustras un aparat de sudură folosit și o geantă de scule cu chei, șurubelnițe, ciocan.

Polițiștii au mai descoperit că în aceeași noapte, tânărul a mai pătruns prin efracție și în magaziile din apropiere, aparținând altor doi bătrâni, în vârstă de 60 respectiv 75 de ani,  ambii din aceeaşi localitate, de unde a sustras o  geantă cu scule, două topoare și două ciocane.

„Toate bunurile sustrase au fost ridicate de la domiciliul suspectului, fiind predate părților vătămate.Valoarea prejudiciului creat în sumă de 1.200 lei a fost recuperat în totalitate. Față de tânărul de 19 ani se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a precizat printr-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt, Ionuț Epureanu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.