Premierul Dacian Cioloș a afirmat, în cursul vizitei la Ottawa, că are un mandat de premier până la finalul acestui an, după care își va găsi ce să facă.

Acesta a susținut miercuri o conferință de presă la Ambasada României de la Ottawa, imaginile din cadrul acesteia fiind postate pe site-ul oficial al Guvernului.

Întrebat de un jurnalist care este viitorul pe care și-l vede în următorii ani și dacă va rămâne premier tehnocrat și după alegeri, Cioloș a replicat: „Nu discut acest lucru. Am mai spus-o și acasă: am un mandat pe care mi l-am asumat până la sfârșitul anului și doar despre acest lucru discut. Asta e important acum — România să fie guvernată în așa fel încât să menținem stabilitatea economică, socială în România și restul — chestiuni privind viitorul personal — nu vă faceți nicio grijă, o să-mi găsesc eu ce să fac”.

Premierul Dacian Cioloș a efectuat miercuri o vizită oficială în Canada, unde a avut întrevederi cu șefii Parlamentului, cu premierul canadian, Justin Trudeau, și s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității românești din Canada.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.