Fostul premier tehnocrat Dacian Cioloș, într-o postare pe pagina personală de Facebook, îi răspunde ministrului Dezvoltării Sociale, Sevil Shhaideh, și neagă informațiile lansate de Ministerul Dezvoltării despre articolul de amendare a Legii 90/2001, privind organizarea și funcționarea Guvernului și a ministerelor.

„Doamna Shhaideh încearcă să ascundă sub umbrela Guvernului Cioloș doar lucruri care-i convin șefului. Guvernul Cioloș a adoptat multe acte normative bune pe care noua majoritate a ținut cu orice preț să le golească de conținut pentru că deranjau. Conținutul proiectului de Cod administrativ, în schimb, nu a fost asumat de guvernul pe care l-am condus” a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Pe de altă parte, platforma fostului premier tehnocrat, ”România 100”, precizează, pe aceeași rețea de socializare următoarele:

”În legătură cu informațiile lansate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Fondurilor Europene, despre articolul privind amendarea Legii 90/2001, privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, Platforma România 100 face următoarele precizări:

  • Proiectul de Cod Administrativ, la care se lucrează încă din 2001, nu a fost lansat în circuitul de avizare, nu a fost discutat și nu a fost adoptat de guvernul Cioloș.
  • Responsabilitatea pentru lansarea proiectului în dezbatere publică pe 8 noiembrie 2016 aparține strict ministerului inițiator.
  • Platforma România 100 condamnă cu tărie acțiunea de dezinformare a opiniei publice lansată de ministerul aflat sub conducerea doamnei Sevil Shaideh, din dorința de a pune responsabilitatea acestui proiect normativ și a unor prevederi controversate pe umerii altui guvern.”

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.