Dacă în urmă cu 40 de zile președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, transmitea o scrisoare publică în care îi mulțumea vicepremierului Costin Borc pentru deblocarea situaţiei de la exploatarea de uraniu de la mina Crucea – Botuşanu, astăzi Cioloș a recunoscut că această mină se va închide.

În cadrul unui schimb de replici dintre Dacian Cioloș și Liviu Dragnea, la declarațiile președintelui Partidului Social Democrat, precum că România importă uraniu din Canada deoaerece mina de unde se exploatează uraniu se va închide (n.r. Mina Crucea – Botușanu), premierul român i-a răspuns: „Dacă mina de uraniu era pregătită de acum 2-3 ani și ar fi fost făcute investiții acolo atunci când trebuia, astăzi mina ar fi fost deschisă”.

flutur-ciolos

„Îi mulţumesc vicepremierului Costin Borc pentru rezolvarea problemei de la mina Crucea. În aceste zile, fără să vorbesc mult despre această problemă am făcut mai multe demersuri la Guvernul României pentru deblocarea situaţiei de la minele de uraniu de la Crucea – Botuşanu, şi mă bucur că în cele din urmă s-a găsit o soluţie pentru rezolvarea problemelor”, declara acum 40 de zile președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.