În perioada 1 – 5 mai, Shopping City Suceava vă invită la noul spectacol al circului nr. 1 din Europa – “Americano Vargas”.

Spectatorii vor admira salturi acrobatice spectaculoase, demonstraţii de mobilitate şi echilibristică, dresuri de cămile, dromaderi, ponei şi şerpi, precum și senzaționalul crocodile show. Copiii se vor putea distra alături de vestitul clown al circului Americano Vargas, iar părinții sau bunicii care îi însoțesc vor rămâne uimiți la numerele aeriene și extraordinara spirală a morții la trapez.

Atracția spectacolului vor fi leii fioroși în arena circului.

Pentru cei care își doresc să se bucure de numerele senzaționale de la circ, Shopping City Suceava organizează concursul „Câștigă o invitație la circul Americano!” doar pe data de 1 mai, în cadrul căruia pot fi câștigate 100 de invitații.

Pentru a putea intra în posesia premiilor, clienții trebuie să facă cumpărături de minim 50 de lei din magazinele: Alexandria Librării, Delia 07, Evel Mod și Noriel și să se prezinte la Info Point-ul special amenajat în fața magazinului Leonardo, pentru a ridica premiul.

Spectacolele vor avea loc în parcarea Shopping City Suceava, zilnic, de la ora 18:00, și sâmbătă și duminică, câte două demonstrații, de la orele 15:00 și 18:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.