Circulaţia a trei trenuri de călători a fost afectată marţi de temperaturile scăzute. În două dintre cazuri, şinele s-au rupt din cauza gerului. Trenul R 5202 Siculeni-Focşani, cu circa 30 de călători, a înregistrat întârziere de 160 de minute şi a staţionat în staţia Târgu Ocna, de la ora 7.00, după ce şinele s-au rupt. În cazul unei curse Galaţi – Bucureşti Nord, automotorul Desiro care forma trenul a fost schimbat în staţia Faurei şi înlocuit cu locomotivă cu vagoane.

Circulaţia trenurilor CFR Călători se desfăşoară în condiţii de iarnă severă, transmite CFR Călători, care prezintă situaţia blocajelor în trafic:

  • Traficul feroviar a fost întrerupt între staţiile Radoieşti – Olteni după ce o şină s-a fisurat din cazua gerului, iar trenul IR 1594 Craiova – Bucureşti Nord a fost oprit până la remedierea deficienţei, timp în care sistemul de încălzire a fost funcţional. Trenul se află acum în circulaţie.
  • Totodată, şi la Târgu Ogna a fost fisurată şina de cale ferată, iar trenul R 5202 Siculeni – Focşani a staţionat până la remedierea acesteia. Trenul se află acum în circulaţie.
  • Din cauza temperaturilor scăzute, automotorul Desiro care forma trenul IR 1770 Galaţi – Bucureşti Nord a fost schimbat în staţia Faurei şi înlocuit cu locomotivă cu vagoane. Astfel călătorii au fost preluaţi cu această garnitură pentru continuarea călătoriei. Trenul se afla in circulatie

Potrivit informaţiilor News.ro, în tren sunt circa 30 de persoane.

Şina ruptă între Oneşti şi Târgu Ocna a fost remediată, iar trenul a plecat din staţie la ora 09.45, având 162 minute întârziere”, spun reprezentanţii CFR Călători.

Trenul trebuia să ajungă la Focşani la ora 9.00.

Trenul este funcţional, dar nu a avut pe unde să treacă”, au spus aceştia.

O situaţie similară a fost înregistrată şi în cazul unui tren care venea de la Craiova spre Bucureşti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.