Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit, miercuri, cu liderii din teritoriu, într-o ședință care are loc la Vila Lac. Potrivit unor surse participante la discuții, premierul le-a spus acestora că PNL va respecta protocolul și rotația guvernamentală, dar partidul nu va rămâne la guvernare cu orice preț.

Afirmațiile președintelui PNL au fost făcute în contextul în care tenisiunile dintre PSD și PNL au crescut în ultima perioadă, mai ales după voturile din Senat și Camera Deputaților pentru Codurile Penale.

„Corectitudinea trebuie reinstaurată în politică”, le-ar fi spus Ciucă liderilor din teritoriu.

Acesta le-a transmis că liberalii vor respecta protocolul coaliției și rotativa la guvernare. „Este și un moment bun de a ne pune în evidență calitățile pe care le avem, respectiv corectitudinea, seriozitatea, responsabilitatea”, a mai spus acesta.

„Cu toate acestea nu vom accepta să rămânem la guvernare cu orice preț”, ar mai fi transmis președintele PNL, Nicolae Ciucă.

În ședința de la Vila Lac, premierul ar mai fi atras atenția asupra amenințărilor cu care se confruntă România. „Suntem supuși riscurilor destabilizării”, ar fi avertizat acesta, care a ținut să transmită partidului că stabilitatea politică și administrativă este foarte importantă, scrie psnews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.