Jurnalistul Victor Ciutacu vorbește despre ceea ce a derivat din câștigarea alegerilor prezidențiale de către Klaus Iohannis.

Veniți-vă dracu-n fire cu pupincurismul asta propagandistic de doi lei! Nici n-a fost neamțu’ validat de Curte și, deja, nevastă-sa-i “iconica”, o așteaptă uteciștii de rit nou și dau tonu’ la cântec (cu mesaje de campanie scrise pe tablă), televiziunile-s preș la picioarele ei.

Toantele share-uiesc isteric linkuri despre nimic, femeile neîmplinite deja și-au găsit modelul cel nou, mersul pe jos câteva sute de metri fără sepepist și cu camera de filmat în tandem a devenit virtute. În țara asta, oricât de normal ai fi la bază, o funcție mare, a ta sau în familie, n-are cum să nu te tâmpească. Te-ajută mediul ambiant.

Mai avem să băgăm germana materie obligatorie-n programa de învățământ. Lingușeala și slugărnicie, astea-s caracteristicile generale ale poporului suveran. Îmi trece doru’ de Ceaușescu…”, a fost mesajul lui Victor Ciutacu.

Klaus Iohannis, “directive” pentru Traian Băsescu

Problemele cu votul românilor din diaspora trebuie sancţionate, susţine liderul PNL, Klaus Iohannis, care îi cere lui Traian Băsescu să retragă ambasadorii şi consulii din ţările unde au fost probleme la secţiile de votare. Victor Ciutacu a subliniat și acest aspect.

“Nici n-a fost neamțu’ validat de Curte și, deja, dă scrâșnit sarcini Parlamentului, Guvernului și președintelui în funcție. Că tot zicea că el va fi altfel și nu va ieși din litera Constituției. Euforia și politică lu’ bă pe-a mă-tii îl fac, brusc, inatacabil. Tot ceea ce pute la Băsescu e acceptabil la el. Și, în buna și păguboasa tradiție, valul adorației colective se transferă către familie”, a notat jurnalistul România TV pe blogul personal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.