Un proiect contestat și ajuns pe mesele instanțelor, cel al construirii unei platforme de deşeuri pe Mestecăniş, a mai ars o etapă.

Consiliul Județean Suceava a câștigat, miercuri, 18 Decembrie, procesul în care era contestată Hotărârea Consiliului Local Pojorâta de transfer a terenului pe care s-a construit depozitul ecologic.

Acest proces a fost reluat după ce Curtea de Apel Iaşi a decis, în luna mai a acestui an, să îl rejudece.

„Constată că au renunţat la judecată reclamanţii MURARU VALERIU şi MURARU VERONICA. Respinge acţiunea formulată de reclamanţii DANCI ALEXANDRU MARIUS, DANCI ELENA, MAXIM SAMUILĂ ARISTIDE, MAXIM SAMUILĂ RODICA, SAMUILĂ NICOLETA şi STREMCIUC MIRELA, prin mandatar MAXIM SAMUILĂ ARISTIDE în contradictoriu cu pârâţii CONSILIUL JUDEŢEAN SUCEAVA, CONSILIUL LOCAL AL COMUNEI POJORÂTA, COMUNA POJORÂTA, PRIMARUL COMUNEI POJORÂTA, PREFECTUL JUDEŢULUI SUCEAVA, şi intervenienţii – accesorii ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ DE GESTIONARE A DEŞEURILOR ÎN JUDEŢUL SUCEAVA şi UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ JUDEŢUL SUCEAVA. Ia act că pârâţii şi intervenienţii nu au solicitat cheltuieli de judecată în acest dosar. Cu drept de recurs, ce se depune la Tribunalul Iaşi, în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 18 decembrie 2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, în condiţiile art. 396 alin.2 Cod procedură civilă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.