În perioada 16 – 19 noiembrie 2017, Consiliul Județean Suceava participă la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, ce se desfășoară la Centrul Expozițional Romexpo București.
CJ Suceava participă prin CNIPT, având două standuri – unul propriu și unul în cadrul standului României. În standul României promovăm Suceava – destinație de excelență iar în standul propriu promovăm Bucovina, județul Suceava, cu accent pe Crăciun în Bucovina. Vom avea prezentări și demonstrații practice de gastronomie și ale meșteșugarilor. Odată cu acest eveniment dorim să accentuăm promovarea în mediul on-line a Bucovinei, a destinațiilor turistice din județul Suceava. Ne pregătim pentru o promovare mai consistentă a Bucovinei în mediul on-line”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

CJ Suceava, două standuri de prezentare la Târgul de Turism al României

CJ Suceava, două standuri de prezentare la Târgul de Turism al României

Cu acest prilej va fi lansata aplicația „Bucovina”, aplicație disponibilă pentru telefoanele smart. De asemenea, vor fi lansate și filmele „Patrimoniul cultural al municipiului Suceava”, film realizat cu ajutorul tehnologiei VR, și „Suceava Destinație Europeana de Excelenta 2017”, film de prezentare, difuzat în cadrul Galei de premiere EDEN, cu Suceava pe locul I, fiind premiat un proiect depus de CJ Suceava prin CNIPT.

„Materialele au fost realizate de întreprinzători privați, din fondurile acestora, în colaborare cu CNIPT care a pus la dispoziție date cu privire la evenimentele organizate în județul Suceava, descrierea obiectivelor turistice, a meșteșugurilor, muzeelor, caselor memoriale etc. Aplicațiile vor fi disponibile gratuit. Inițiativa a venit după apelurile făcute la întâlnirile cu cei care activează în turism, ca mediul privat să se implice mai mult în promovarea Bucovinei, a destinațiilor turistice din județul Suceava”, a transmis președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.