Conform principiului rotației, Turneului Internațional de Fotbal pentru Juniori sub 16 ani, denumit sugestiv „Patru regiuni pentru Europa”, aflat la a XVIII-a ediție, este organizat în acest an de Consiliul Județean Suceava, în perioada 4-9 august 2019, la eveniment urmând să participe, alături de tineri din județul Suceava, tineri din Mayenne – Franţa, Schwaben – Germania şi Cernăuţi – Ucraina.

Sportivii care ne vor reprezenta în cadrul turneului provin din toate zonele județului Suceava.

„Începând cu anul 2010, evenimentului sportiv i s-a adăugat și o componentă culturală. Pentru ediția din acest an, în calitate de organizatori, am propus constituirea unei orchestrei camerale –   ”Patru regiuni pentru Europa”, cu participarea a 20 de tineri din cele 4 țări, care va susține un recital joi, 8 august, în seara festivă a turneului, interpretând piese reprezentative pentru cele 4 regiuni”, a transmis Gheorghe Flutur.

Pe lângă delegațiile sportive și culturale, județul Suceava va fi gazdă în aceeași perioadă și pentru delegațiile consilierilor regionali și departamentali din regiunile Schwaben, Cernăuți și din Departamentul Mayenne, cea mai mare parte dintre aceștia urmând să viziteze Bucovina și județul Suceava pentru prima dată.

„Această perioadă va reprezenta o bună oportunitate pentru a discuta cu cei trei parteneri externi propuneri pentru proiecte viitoare, de interes comun”, a completat Flutur.

Activitățile vor fi organizate pe cele trei categorii de delegații: delegațiile sportive, alcătuite din tineri sub 16 ani și antrenori din cele 4 regiuni, delegațiile culturale, alcătuite din tineri muzicieni sub 16 ani și însoțitori din cele 4 regiuni și delegațiile administrative, alcătuite din consilieri regionali, departamentali și județeni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.