Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat în cadrul unei ședințe extraordinare că seria de modernizări și investiții la Spitalul Județean Suceava va continua.

„Avem în plan un ambulatoriu de 4.000 de metri pătrați. Acolo se lucrează la documentație, deja trebuie să ne gândim la dotări. Construcția se va avea 4 nivele și va cuprinde 24 de secții și 4 subsecții”, a declarat Gheorghe Flutur.

Acesta a mai precizat și că managerul Spitalului Județean Suceava, Vasile Rîmbu, a avut discuții cu o echipă tehnică de experți pentru construirea unei piste pentru heliport pe spitalul județean, prin POR, și a unui lift special care să transporte bolnavii de la blocul ATI până pe acoperiș.

„Ne gândim pentru perioada următoare vrem să dezvoltăm spații pentru încă cinci domenii: chirurgie toracică, chirurgie plastică, chirurgie vasculară, chirurgie oncologică și un compartiment pentru arși. De asemenea, intenționăm să construim încă patru blocuri operatorii noi”, a mai declarat președintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur a menționat și faptul că se poartă discuții pentru găsirea unei soluții pentru construirea unui tren rulant, un lift pe orizontală, care să facă legătura între spitalul nou și spitalul vechi. De asemenea, conducerea Spitalului Județean Suceava face o expertiză pentru construcția unei cantine pentru personal, dar și pentru aparținători.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.