Consilierii județeni suceveni se întrunesc marți, 31 august, în ședință ordinară, pentru a supune votului o serie de proiecte de pe ordinea de zi. Între acestea se numără și cel privind completarea Anexei nr. 3 la Hotărârea Consiliului Județean Suceava nr. 185/2021 privind aprobarea nivelului taxelor și tarifelor de competența Consiliului Județean Suceava.

Potrivit acestui proiect de hotărâre, Sala Unirii din curtea interioară a Palatului Administrativ care aparține Consiliului Județean Suceava poate fi închiriată cu 300 de lei pe oră. Trebuie precizat că instituțiile publice, asociațiile și ONG-urile care desfășoară activități caritabile sau cu caracter umanitar sunt scutite de la plata tarifului de închiriere.

„Se impune instituirea unui tarif de închiriere pentru această sală motivat și de faptul că nu există altă sală de conferințe de asemenea dimensiuni și dotări în condițiile în care Palatul Administrativ este nefuncțional temporar din cauza incendiului din data de 6 martie”, este menționat în proiectul de hotărâre.

De menționat este că Sala Unirii dispune de 189 de scaune și 5 scaune la prezidiu, trei cabine de traducere, camera tehnică, garderobă, oficiu și grupuri sanitare la subsol. Tariful de închiriere a Sălii Unirii intră în vigoare de la 1 septembrie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.