Ștefan Alexandru Băișanu, candidatul din partea ALDE pentru funcția de primar al municipiului Suceava, cel care dorește realizarea unui referendum în Suceava, a venit cu noi precizări și lămuriri, atât pentru cetățeni, cât și pentru contracandidatul său, Ion Lungu.

„Un referendum, la nivelul unui municipiu este prerogativa primarului sau a o treime din Consiliul Local. Semnăturile pe care le strângem și le-am strâns sunt semnături care trebuie să dea un semnal foarte clar domnilor din primăria Suceava, primarului și consilierilor locali. Și anume că sucevenii își doresc un referendum, iar în acest sens putem strânge semnături pe orice tip de hârtie”, a declarat Băișanu.

Deputatul a subliniat că nu dorește ca impozitul său, pe care îl plătește la primărie, să se ducă unde vrea primarul, ci dorește să se ducă acolo unde este nevoie de acești bani.

„O centrală termică de apartament scoate gigacaloria la un preț de 20-30% mai ieftin decât o face o centrală termică mare”, a mai precizat deputatul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.