FanVet este o clinica veterinara acreditata din Suceava ce ofera servicii de calitate si garantate pentru siguranta si insanatosirea sau doar ingrijirea permanenta a animalelor de companie

 Pe langa asistenta veterinara de specialitate oferita de FanVet SRL, aceasta clinica mai pune la dispozitia iubitorilor de animale si vanzari de medicamente pentru tratamentul acestora, operatii chirurgicale de cea mai mare precizie pentru vindecarea bolilor de care sufera necuvantatoarele, dar si diverse tratamente eficiente.

Nu numai consilierea, asistenta si tratamentul animalelor de companie adorate sunt furnizate prin cele mai rapide si de calitate interventii, ci si cosmetica, analizele de laborator si spitalizarea companionilor necuvantatori sunt posibile datorita clinicii veterinare FanVet din Suceava.

O echipa dedicata si specializata la Clinica Veterinara FanVet Suceava

In aceeasi masura, orice stapan ce tine la animalul sau de companiei ii poate asigura acestuia servicii de detartraj, servicii de mica si mare chirurgie sau diferite diete recomandate de specialisti pentru sanatatea petului. Cum anume? Datorita echipei de experti in medicina veterinara ai FanVet.

Medicul veterinar primar al acestui cabinet de specialitate Dr. Stefan Bichir, este specializat pe chirurgie generala, chirurgie ortopedica, ecografie, radiologie, terapie de urgente si medicina interna, toate pentru sanatatea generala a animalelor de companie iubite de proprietarii acestora. Medicul veterinar Dr. Spanu Mihaela, este specialista in managementul veterinar, avand o pregatire temeinica in clinica si terapie veterinara.

Un alt specialist al cabinetului veterinar Dr. Gurita Adina este medic veterinar, avand pregatire elaborata si specializare in “clinica si terapie veterinara”, fiind o participanta activa la seminare, workshopuri si congrese in medicina ce se ocupa de fiintele necuvantatoare.

Veterinarii sunt adevarati eroi ai lumii actuale. Nu numai ca sunt profesionisti in sanatatea si ingrijirea cu maxima atentie a peturilor, dar de asemenea au multe responsabilitati in acest domeniu complex si drag lor, altele decat tratarea animalelor si prescrierea de medicamente sigure pentru bolile si afectiunile de care sufera acestea.

Animalele, ca si oamenii, au nevoie de ingrijire si iubire. Ingrijire de la medicul veterinar, iubire de la stapanii acestora

Sloganul “Pentru ca micul tau prieten sa fie fericit” intruneste exact grija si pasiunea pe care o pun profesionistii de la Clinica Veterinara FanVet in tratarea si insanatosirea tuturor animalelor care ii trec pragul impreuna cu stapanii lor grijulii.

Echipa de medici veterinari din Suceava este foarte buna in munca pe care o depune zi de zi, intrucat fiecare caz este solutionat cu rezultate dintre cele mai grozave iar diagnosticele puse necuvantatoarelor sunt puse la o atenta verificare in functie de fiecare pet in parte. De vreme ce veterinarii sunt bine educati si specializati pe o anumita nisa in Medicina Veterinara, acestia sunt capabili sa recunoasca semnele si simptomele unei anumite afectiuni sau ale unui anumit deranjament care este definitoriu unui animal bolnav.

Odata ce diagnosticul este pus, expertii se ocupa de prescrierea de medicamente si de tratarea chirurgicala sau nu a anumitor situatii aparte. Dozajul corect este administrat in mod eficient pentru insanatosirea unui companion necuvantator, dar si retetele prescrise sunt ideale pentru tratarea acasa de catre stapan a animalului de companie.

Vindecarea unei boli cu medicamente sau solutii practice si utile este o prioritate a medicinilor clinicii veterinare FanVet din Suceava, insa cand nu se mai poate face nimic cu ajutorul pastilelor, cei mai buni dintre cei mai buni medicini apeleaza la chirurgia veterinara. Operatia este un pas foarte mare si o responsabilitate asumata totodata de proprietarul animalului, cat si de expertul care o efectueaza.

Treaba echipei de specialisti ai clinicii veterinare FanVet este de a se asigura ca orice pacient necuvantator este bine intretinut, ingrijit, alimentat si tratat in functie de specie, greutate, dimensiune, varsta, dar si afectiuni si alergii. La fel cum si oamenii au nevoie de tot ceea ce este mai bun in viata, asa si animalele care au stapani atenti trebuie sa fie ingrijite si iubite. Clinica Veterinara FanVet din Suceava se asigura in permanenta de aceste lucruri importante.

 

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.