Alegerile locale din 27 septembrie au arătat cât de tare se prăbușește Partidul Social Democrat la Suceava, iar responsabili pentru dezastru sunt trei oameni: Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, perdanta Mirela Adomnicăi și perdantul Dan Ioan Cușnir. Să îi luăm pe rând.

Președintele PSD Suceava, bătrânul Ioan Stan, a reușit o nouă performanță: a preluat, în anul 2016, un județ cu 64 de primării conduse de primari PSD și îl va preda, după fireasca demisie de onorare, cu 48 de primării conduse de social-democrați.

Întrucât a făcut schimb de măști cu Elena Mirela Adomnicăi, candidatul căruia i-a făcut culoar, în timp ce el s-a transformat în purtător de cuvânt pentru acesta, electoratul a considerat că gestul trebuie răsplătit și asta au făcut oamenii: au taxat PSD.

Tot DIN CAUZA lipsei calităților de lider și a cuvântului, nouă primari au ales să candideze din partea unui alt partid decât PSD, părăsind formațiunea politică înainte de alegeri. Știu că de la o vârstă e mai greu cu memoria, așadar, vă reamintesc: FRASIN, STULPICANI, OSTRA, FRUMOSU, PĂLTINOASA, STROIEȘTI, ULMA, VALEA MOLDOVEI ȘI VADU MOLDOVEI.

Nici zona Fălticeni nu mai este ce-a fost cândva: comunele Râșca, Fântâna Mare, Hârtop au fost pierdute de PSD, deși zona este considerată încă fief PSD.

Ca dezamăgirea celor care au rămas în PSD să fie și mai mare, Stan nici nu a avut demnitatea să iasă singur, public, așa cum a făcut-o de atâtea ori pentru Mirela Adomnicăi în campanie, să anunțe că a fost infectat cu noul coronavirus.

Evident, și Flutur a fost infectat, dar psd-iștii spuneau că nu-i adevărat. Așa că, dacă este cu adevărat infectat, sau doar se ascunde de rușinea eșecului evident, probabil că vom afla într-o zi…

Cu alte cuvinte, președintele PSD Suceava pierde un nou rând de alegeri, după europarlamentare și prezidențiale, iar asta chiar nu mai poate fi pură întâmplare. Este incompetență DOVEDITĂ!

Pentru aceste eșecuri, pentru faptul că reușește rar să spună într-o intervenție publică „BUNĂ ZIUA” fără să ștranguleze limba română, pentru că și-a bătut joc de acest partid când a propus-o pe Mirela Adomnicăi candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, pentru că știe la fel de multă administrație cât un școlar, pentru că nu este un lider, ci un bătrân cu viziune din perioada de tristă amintire, pentru că nu reușește să țină pasul cu actualitatea, IOAN STAN MERITĂ TRIMIS ÎN ISTORIE.

Dacă după acest eșec Stan nu își va da demisia, sau social-democrații suceveni nu i-o vor cere, pesediștii își merită soarta! Se speră, însă, într-un grăunte de demnitate din partea lui Ioan Stan.

Perdanta Mirela Adomnicăi: Strategia de la Vaslui, fără primarii PSD, era degeaba

Mirela Adomnicăi a recunoscut după ziua alegerilor că în unele localități oamenii puteau să jure că cel care candidează din partea PSD este Gavril Mîrza. Dacă vă întrebați de ce, e simplu: de atunci PSD Suceava nu a mai avut un lider. Gândiți-vă că Ioan Stan este înaintat în vârstă, iar unii oameni nici nu au auzit de existența sa, nu încă de a Mirelei Adomnicăi.

Puțini sunt oamenii pe care i-a convins candidatul PSD, cifrele pe care le afișează ea ca o laudă aparțin PRIMARILOR PSD.

Astfel, după eșecul de la locale, partidul va trebui să o răsplătească cu un loc eligibil pe lista de la parlamentare și, dacă domnul Stan va mai apuca să își exprime ordinul, s-ar putea să o vedeți și în fruntea Organizației Municipale a PSD.

Mirela Adomnicăi, cu masca domnului Stan, a reușit și performanța celui mai mic număr de consilieri județeni PSD.

Așa înțelege PSD să facă politică, să salveze partidul!

 

DAN IOAN CUȘNIR, CATASTROFA CATASTROFELOR

 

Bobi Cușnir a dovedit cât valorează. Așa cum a arătat redacția SUCEAVALIVE în campania electorală, DAN IOAN CUȘNIR A FOST PE LOCUL 3 în ceea ce privește intenția de vot a sucevenilor. În  Consiliul Local al Municipiului Suceava, social-democrații suceveni au obținut doar 19,03%, ceea ce le conferă 5 locuri, rezultatul fiind cel mai prost din istorie.

Duminică seară, la câteva minute după închiderea urnelor, Cușnir declara că 70% dintre oamenii cu care s-a întâlnit pe stradă NU ÎL MAI DORESC pe Ion Lungu, încercând să dea de înțeles că îl vor pe el. În realitate, Cușnir a convins un sucevean din 20.

În aceeași declarație, Bobi sublinia că au existat câteva entități media care nu l-au lăudat și nu au putut fi cumpărate, făcând referire și la site-ul www.suceavalive.ro. Totuși, dacă așa-zisul candidat a convins cu presa sa de casă 16,89% dintre sucevenii prezenți la vot, iar SUCEAVALIVE și celelalte două trusturi pe restul, până la 100%, se dovedește că DAN IOAN CUȘNIR este insuportabil, lipsit de carismă și convingere.

Tot el este și cel mai slab așa-zis candidat PSD din istoria Sucevei.

Demisia, DAN IOAN CUȘNIR! Sau te ții de scaun? Cere-ți iertare de la tata și roagă-l să-ți dea niște  meditații când se plictisește!

Rezultatele PSD Suceava arată clar: Vorbim, în realitate, de trei clovni din Suceava ce au fost trimiși pe centura politicii, după ce au purtat măști cu chipul celuilalt.

 

 

 

 

One Response

 1. alegeri

  in orasul suceava psd a primit ce-a meritat si inca prea mult, dupa 4 ani de mistocareala pe care au facut-o in consiliul local al municipiului suceava, in dauna cetatenilor acestui oras, din pacate.
  condusi de o tentativa de lider din consiliul local, adica vasile mason mocanu, ajuns insuportabil si intre psd-istii lui, psd a fost facut de rusine la alegeri sub umbrela lui cusnir.
  iar alegerile nu-s gata, urmeaza parlamentarele.
  psd la nivel national a luat si decizii bune, dar la nivelul sucevei a fost o raie, o frana si mereu impotriva in ultimii patru ani.
  n-a contat ca proiectele propuse erau necesare. ei au stiut numai sa traga-napoi.
  mentalitate retrograda, mentalitate de colhoz, contra orice si daca s-a putut, bete-n roate la cat mai multe sedinte.
  vor ramane memorabile si regretabile sedintele in care comunistoidul de mocanu scorneste orice prilej sa-l improaste cu noroi pe viceprimarul harsovschi.
  desigur ca vom sanctiona psd-ul si la parlamentare pt. aceste derapaje din ultimii patru ani din consiliul local al sucevei.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.