Primăria municipiului Suceava a primit o cerere de la Compania Naţională de Investiţii să reactualizeze documentaţia aferentă studiul de prefezabilitate privind construirea Sălii polivalente din municipiul reşedinţă de judeţ.

„Am făcut actualizarea pe care au cerut-o cei de la Compania Naţională de Investiţii şi am trimis-o la Bucureşti. Dacă este voinţă politică, Sala polivalentă de la Suceava poate fi finanţată”, a precizat Ion Lungu, primarul Sucevei.

Noua valoarea a investiţiei este calculată la 106,792 de milioane de lei, echivalentul a circa 22,84 de milioane de euro.

„A crescut puţin valoarea, pentru că, cu toate că este denumită Sală polivalentă cu 5.000 de locuri, mai are încă 2.000 de locuri mobile. Este o sală de sport în conformitate cu proiectul tip al Companiei Naţionale de Investiţii”, edilul șef.

Primăria a făcut o altă actualizare, în luna iulie, acesta fiind justificată prin deprecierea leului în faţa euro, cât şi prin scumpirea materialelor de construcţii.

La sfârşitul lunii septembrie 2016, consilierii locali suceveni au aprobat predarea către Compania Naţională de Investiţii a amplasamentului Sălii polivalente din municipiul Suceava, autorităţile locale angajându-se să asigure utilităţile necesare ridicării obiectivului de investiţii.

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.