Sâmbătă, 7 iunie, pe scena de la Talcioc Cultural se va desfășura al 7-lea spectacol din ciclul Folk Frumos și Chitara Cosânzeana, ocazie cu care Adi Bezna va veni însoțit de Nicu Zota, pentru o nouă seară de magie muzicală și poetică.

Continuând o tradiție de succes, Adi revine acasă la Suceava pentru că, așa cum îi place să spună, el este acasă oriunde se adună oamenii pentru muzică și poezie de bună calitate. Cum fiecare asemenea spectacol a constituit o surpriză, suntem curioși cu ce noi lucruri ne va surprinde sâmbătă, alternanța cu Nicu Zota fiind oricum inedită pentru publicul sucevean.

Nu e de neglijat nici faptul că spectacolele din acest ciclu au abundat de surprize, de la invitarea pe scenă a unor cantautori locali, până la aducerea unor poeți cunoscuți care să-și recite creațiile. Cum pe 21 iunie Adi Bezna îi va însoți pe Vasile Mardare, pe Ștefania Iacob și pe poetul Sorin Poclitaru în Irlanda, unde sunt invitați să revină la Dublin, ne așteptăm la un recital de excepție.

Iubitorii genului sunt așteptați în locația deja tradițională, pentru a vedea dacă Nicu Zota va alunga Bezna de pe scenă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.