Sâmbătă, 17 noiembrie, începând cu orele 14.00, apoi 17:00 și  19:00, la Auditorium Joseph Schmidt, Grupul de Inițiativă pentru Fundația Comunitară Bucovina vă invită la vizionarea  filmului „Coborâm la prima”, în regia lui Tedy Necula. Prezenți la eveniment vor fi chiar protagoniștii filmului.

Așadar, actorii care vor participa la eveniment sunt: Adrian Paduraru, Constantin Cotimanis, Dan Murzea, Francesca Leonte, Teodora Mares și Victoria Cociaș. Acest proiect este realizat în premieră în Suceava cu sprijinul Universității Ștefan cel Mare și al Asociatiei ”Românii Care Se Ajută”.

Biletul constă într-o donație recomandată de min. 15 RON, iar fondurile vor fi folosite în dezvoltarea de proiecte pentru comunitate.

Despre acest film, regizorul Tedy Necula, spune următoarele:

Este o poveste inspirațională pe care o trăim în fiecare zi. Suntem în metrou așa cum suntem și în lume. Nu este un film despre Colectiv, dar viața nu poate nega evenimentul. Sunt povești paralele din viețile mai multor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o semnificație specială pentru unii.”

Suntem străini până când ceva ne aduce împreună”, este motto-ul primului film motivațional românesc.

 

„Filmul va rula de la ora 14:00 pentru elevi de clasele a XI-a și a XII-a și studenți în baza acordurilor de parteneriat încheiate cu liceele și de la orele 17:00 și 19:00 pentru publicul larg care își dorește să vizioneze filmul și să ne sprijine în demersul nostru de înființare a Fundației Comunitare Bucovina, fundație care va avea rolul de a crea și susține cauze și nevoi existente din comunitatea bucovineană”, transmit organizatorii.

 

Rezervările pot fi făcute accesând linkul de pe eveniment dar și telefonic la numărul de telefon 0747622180.

https://www.facebook.com/events/2464283446945935/

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.