Primarul comunei Pojorâta, inginerul Ioan Bogdan Codreanu, atrage atenția că PMP Suceava riscă să fie acționat în instanță pentru a doua oară dacă va continua să dea dovadă de lipsă de trasparență în ceea ce privește informațiile de interes public.

Concret, Codreanu a explicat că a trimis zilele acestea, pe adresa partidului, mai multe solicitări, însă reprezentanții PMP continuă să evite un răspuns.

Acesta este și motivul pentru care, fostul candidat al partidului la funcția de președinte al CJ, intenționează să se adreseze, din nou, instanței.

„Am trimis mai multe adrese prin care am cerut să primesc copiile proceselor verbale ale ședințelor Comitetului Executiv Județean din luna ianuarie până în prezent, precum și tabelul cu semnăturile celor prezenți la aceste întâlniri. Atât de transparenți sunt colegii mei de la Suceava încât n-am primit niciun răspuns. Să mă războiesc eu pentru informații pe care orice membru le poate accesa, e nepotrivit, de aceea, cred că și de data aceasta voi acționa PMP în instanță pentru ca transparența să nu mai fie folosită doar în discursurile din campania electorală”, a declarat primarul comunei Pojorâta.

Inginerul Ioan Bogdan Codreanu și-a exprimat speranța că cei care reprezintă PMP Suceava vor stopa lipsa de respect pentru colegii din teritoriu, precum și pentru electorat, și vor pune în practică ceea ce declară public.

„Reacția colegilor mei mă uimește în condițiile în care, săptămâna trecută, cineva le transmitea membrilor PMP care sunt nemulțumiți de cheltuirea banilor, să meargă la sediu și să verifice documentele. Dacă sunt atât de corecți, de ce nu răspund unor simple adrese”?, s-a întrebat Codreanu.

De altfel, tot din lipsă de trasparență, primarul comunei Pojorâta a acționat de curând PMP Suceava în instanță, pe o altă temă.

One Response

 1. SuperTzeapa

  Ce transparenta? Numai transparenta nu e in PMP. M-am cam plictisit sa tot citesc bazaconii despre PMP-isti. Cred ca s-a descoperit si acum se stie cine si ce e in PMP Suceava. O alta gasca, o alta elita de politicieni, pusi, paote la fel ca si altii, pe facut combinatii, pe negocieri si pe procente. Pentru ca asa se procedeaza si nimeni nu poate sa reinventeze roata.

  Indiferent ce demersuri va mai face Bogdan Codreanu, clanul “Sidor” e de neatins. Anca Sidor Gatlan are toata protectia lui Marian Andronache.

  Oare pe afis, cei doi (Andronache si Anca Sidor) vor aparea cu fotografia de la Paris sau … ? Sa continue balciul. Fericiti cei saraci. Fericiti cei bogati.

  Si cand te gandesti ca Anca Sidor a cerut un leu (1 leu) pentru un afis la unii, 0.70 de lei la altii si in realitate e 0.58 ron 🙂 Dar … are balta peste!!! Sa intrebe si Codreanu in teritoriu, de curiozitate, ce pret li s-a cerut la plata pentru afise? In conditiile in care un print la afis e 0.58 lei.

  PS: Alungati gasca de golani de la Suceava!

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.