Traian Băsescu a revenit în Bucovina, nu pentru a face „ baie de mulțime”, ci pentru a-și suține candidații care reprezintă Partidul Mișcarea Populară, la alegerile din 5 iunie.

După ce s-a întâlnit cu candidații din zona Sucevei și zona Rădăuți, Traian Băsescu, a fost primit cu pâine și sare, la Câmpulung Moldovenesc. Acesta a fost întâmpinat de o sală arhiplină de oameni, care l-au primit cu bucurie.

DSC_0195

Întâlnirea de la Câmpulung Moldovenesc a fost moderată de candidatul acestui partid la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Ioan Bogdan Codreanu, care a subliniat faptul că, Bucovina de munte a fost întotdeauna alături de Traian Băsescu, însă, Flutur era cel care se bătea cu pumnul în piept că lui i se datorează totul.

„ Bine ați revenit acasă, domnule Traian Băsescu. Aici în această sală se află doar o parte dintre bucovinenii care au votat Traian Băsescu, care au spus <<da>> proiectelor lui Băsescu, și au spus <<nu>> când a trebuit. Cei care nu sunt prezenți în această sală sunt pe baricade, pregătiți să îi bată măr pe cei cu ranița în spate. Este adevărat că de fiecare dată când bucovinenii l-au votat pe Băsescu, se găsea cineva cu o raniță în spate, care mergea la Cotroceni și își aloca meritele. Aceste merite erau și vor rămâne ale bucovinenilor. Suntem o echipă puternică și nu îi vom lăsa pe cei care ne-au păcălit până acum să mai repete acest lucru”, a spus Ioan Bogdan Codreanu.

DSC_0224

În încheiere, Traian Băsescu a spus că are încredere în candidatul la Consiliul Județean, Ioan Bogdan Codreanu, pentru că este o personalitate printre primarii din județ, dar și din țară

One Response

  1. cristina

    Sa va ia huciul de hoti ce sunte ti. ne dispar padurile in pojorata ca flota din constanta. nu o sa ne invatam minte cu hotii astia niciodata

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.