Primarul comunei Pojorâta, inginerul Ioan Bogdan Codreanu a răbufnit după ce din fondul de rezervă al Guvernului, comunei sale i-au revenit 0 lei.

Edilul a catalogat ca nepotrivită atitudinea celor care au decis asta, iar în acest sens a încercat să găsească și câteva explicații pentru situație.

Astfel, acesta crede că acest fapt nu este deloc întâmplător și că, în realitate, are la bază o răzbunare politică a președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, motiv pentru care i-a transmis public un mesaj acestuia.

„Dacă îți spuneam în fiecare dimineață că ești cel mai bun, câți bani primea Pojorâta?

Dacă nu candidam împotriva ta, câți bani primea Pojorâta?

Dacă nu deranjam niște blaturi politice consacrate, câți bani primea Pojorâta?

Ce le transmiți oamenilor din Valea Putnei, care din cauza ta nu vor lua indemnizațiile?

Sunt printre ei și oameni pe care tot tu i-ai păcalit și cu groapa de gunoi…”, a transmis primarul comunei Pojorâta.

Codreanu a spus că în ciuda acestui tratament imoral, comuna Pojorâta își va continua dezvoltarea.

„Tu, Gheorghe Flutur, când vei inaugura centura Câmpulungului, care iese în Pojorâta, și despre care ne-ai povestit la ședințe încă din primul tău mandat?

Tu, Gheorghe Flutur, când vei și pune în practică ce promiți de atâția ani?

Tu, Gheorghe Flutur, când te vei opri din a spune „HELP” pentru interesele tale personale și vei face ceva pentru oamenii care te-au ales?

Tu, Gheorghe Flutur, ce vei face pentru oamenii care nu-și vor primi banii din cauza ta? Să le spun, poate, să vină la Consiliul Județean sau la Capu Câmpului?”, a transmis Codreanu.

Reamintim că la alegerile din 2020, primarul Codreanu a candidat și la funcția de președinte al Consiliului Județean. Atunci s-a situat pe locul 3 ca număr de voturi.

 

 

 

 

One Response

  1. Sintu Dragoș

    Flutur este un fel de popoliticcianul nastase al PieNeLeul &ului lulii moarte. La ocna cu el. Sunt divezi ale activistilor de medii ca este drujba Bucovinei

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.