Primarul comunei Pojorâta, inginerul Ioan Bogdan Codreanu, a făcut dezvăluiri importante cu privire la atitudinea de „revoluționar” a fostului prefect al județului Suceava Constantin Harasim.

Concret, Codreanu a povestit cum, în perioada în care era reprezentant al Guvernului în teritoriu, Constantin Harasim s-a deplasat la Pojorâta și în cadrul unei discuții i-a solicitat o suprafață de teren de pe raza comunei Pojorâta, în baza certificatului de revoluționar pe care îl deține.

În mod evident, edilul a refuzat să facă asta, însă modul în care a pretins Harasim acest teren ridică semne importante de întrebare.

„Întrebarea mea este simplă: ce a făcut domnul Constantin Harasim pentru acest certificat? Să spună public ce fapte eroice l-au îndreptățit să obțină acest document! Am convingerea că nu sunt singurul primar căruia fostul prefect al județului Suceava i-a cerut diferite beneficii și asta nu mi se pare deloc legal, moral sau normal”, a spus Ioan Bogdan Codreanu.

Este interesant dacă tot în baza acestui certificat instanțele de judecată sucevene au clasat un dosar ce îl avea drept pârât pe Constantin Harasim, fără să țină cont o secundă de dovezile depuse la dosar despre fostul prefect.

Reamintim că, de curând, președintele Klaus Iohannis a semnat decretele de retragere a titlului de Luptător remarcat prin merite deosebite pentru Victoria Revoluției din 1989 pentru 30 de persoane, precum și retragerea unui titlu de Luptător cu rol determinant pentru Victoria Revoluției.

Va reuși fostul prefect Harasim să își mențină titlul de revoluționar alături de cel „de cel mai slab pregătit prefect din istoria județului Suceava”?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.