Fost membru PMP, în prezent primar independent al comunei Pojorâta, inginerul Ioan Bogdan Codreanu a anunțat joi, 13 mai, că va reveni în spațiul public după o perioadă de pauză în care a avut timp să analizeze ce se întâmplă pe scena politică și admnistrativă a județului.

După ce în campania din 2020 Codreanu a reușit să atragă un număr semnificativ de oameni din județ alături de el și a înlăturat de la masa Consiliului Județean partide consacrate precum USR, acesta își propune astăzi să continue să militeze pentru oamenii care i-au fost alături în perioada campaniei, dar și pentru cei care, din varii motive, nu au putut spune cu voce tare că l-au susținut și să le ducă mesajul mai departe.

„Recunosc că postura de independent mă ajută să fiu și mai obiectiv decât aș fi putut fi înainte. Mulți au sărbătorit pauza mea din spațiul public și au aplaudat pentru că le-a convenit că nu există opoziție.

Îmi place să cred că experiența în administrația publică locală, pe care am dobândit-o din anul 2008 până astăzi, mă va ajuta să fac diferența dintre o lucrare de calitate și una făcută doar pentru imagine și, foarte important, mă va ajuta să fac diferența dintre promisiune și realitate”, a declarat Codreanu.

Întrebat ce va presupune prezența sa în spațiul public, primarul Pojorâtei a spus că are o arhivă important cu toate promisiunile din campaniile electorale și că va încerca, prin acțiunile sale, să stopeze acest fenomen cu ajutorul căruia mulți politicieni câștigă alegerile și apoi uită de pliant.

„Voi arăta, de la fața locului, că planșele, pliantele sau promisiunile atrăgătoare nu s-au transformat în fapte. Asta văd zilnic și oamenii din județ, văd și politicienii din celelalte partide decât cele care guvernează Bucovina, însă blatul politic nu le permite să vorbească prea mult despre ele. Voi vorbi eu și, de aceea, celor care credeau că am dispărut le spun că m-am întors și urmează o perioadă grea pentru Putere”, a mai spus Codreanu.

Reamintim și că, printr-o perioadă grea trec și reprezentanții Partidului Mișcarea Populară Suceava care au parte de tot mai multe probleme cu iz penal, multe dintre acțiunile contestate de primarul Ioan Bogdan Codreanu fiind deja pe masa instanțelor de judecată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.