Inginerul Ioan Bogdan Codreanu a fost prezent vineri, 14 august, în comuna Ipotești, unde s-a întâlnit cu o parte din echipa PMP de acolo. Tot vineri, candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Ipotești, Gabriel Țabrea, și-a depus candidatura pentru funcția de primar.

Codreanu le-a transmis celor prezenți că nu se află în comuna Ipotești în calitate de primar, ci de viitor președinte al Consiliului Județean Suceava și a venit pentru a-și exprima susținerea pentru candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Ipotești.

Întrucât în zonă se află școala din satul Lisaura, Codreanu i-a întrebat pe cei prezenți câți copii învață în școala nemodernizată și și-a exprimat părerea de rău cu privire la condițiile în care se desfășoară actul educativ în acest sat component al comunei Ipotești.

„Oameni buni, ce-am fi noi fără educație? Va trebui să aducem copiii de la școlile din oraș înapoi acasă, aici în Ipotești. Copiii nu trebuie dezrădăcinați, dar este de datoria noastră să le oferim condiții”, a spus inginerul Ioan Bogdan Codreanu.

  

Ioan Bogdan Codreanu este unul dintre cei mai performanți primari din județ, iar la alegerile din septembrie va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, din partea Partidului Mișcarea Populară.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.