Primarul comunei Pojorâta, inginerul Ioan Bogdan Codreanu, fost candidat al PMP la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a hotărât să mai facă un pas în demersul său de a afla informațiile legate de cheltuirea banilor în partid.

Acesta a mai identificat un cap de acuzare și a depus o nouă plângere la dosarul existent pentru că reprezentanții PMP Suceava au refuzat să îi pună la dispoziție procesele verbale ale Comitetului Executiv Județean, din luna ianuarie până în prezent.

Am trimis mai multe adrese prin care am cerut să primesc copiile proceselor verbale ale ședințelor Comitetului Executiv Județean din luna ianuarie până în prezent, precum și tabelul cu semnăturile celor prezenți la aceste întâlniri. Președintele PMP Suceava mi-a oferit un răspuns pueril și lipsit de argumente solide explicându-mi că acestea sunt informații cu caracter secret. În urma răspunsului, am depus o nouă plângere pentru că eu cred că, în calitate de fost prim-vicepreședinte al partidului, am dreptul să știu realitatea. La fel ca mine, și colegii mei din teritoriu”, a declarat Codreanu.

Reamintim că pe data de 26 octombrie, primarul comunei Pojorâta a depus la secția Comercială și de Contencios Administrativ a Tribunalului Suceava o plângere prin care solicită obligarea pârâtului, în speță, Partidul Mișcarea Populară Suceava, prin președintele Marian Andronache, să îi pună la dispoziție justificarea sumelor cheltuite la începutul perioadei de pandemie, în precampanie și în campania electorală.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.