Primarul comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, revine asupra apelului către președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, cu privire la nedreptatea de care a avut parte comunitatea din Pojorâta, când, la rectificarea bugetară nu a primit niciun leu.
Întrucât începutul lunii coincide cu ziua de salariu, Codreanu insistă să îl convingă pe Gheorghe Flutur că trebuie să își asume neplata indemnizațiilor persoanelor cu handicap și ale însoțitorilor acestora din comuna Pojorâta.
De altfel, edilul a spus că oamenii îl întreabă unde îl pot găsi pe președintele CJ Suceava pentru a-și cere drepturile.

„Nu știu dacă la Capu Câmpului, sau la Modrogan, ori poate la pensiunile din zona Pojorâtei, să-i îndrum pe oameni. Poate că, în loc să piardă zilele pe la București cu blaturile politice, ar trebui să se lege cu lanțuri de problemele județului, mai ales de cele pe care el le-a provocat și comandat, așa cum s-a întâmplat în cazul Pojorâtei cu banii de la rectificare”, a spus Codreanu.

Primarul de la Pojorâta a subliniat că haosul politic din ultimele zile a mai confirmat o dată că Flutur este un politician obișnuit cu jocurile de culise, iar faptul că a ales să sancționeze o comunitate doar pentru că primarul este greu de „manevrat” arată slăbiciunea președintelui Consiliului Județean Suceava.

„Am luat 0 (zero) la rectificare că nu închin ode și nu mă ridic în picioare când sună cineva de la PNL sau de la Consiliul Județean. Lui Flutur îi plac primarii obedienți, de ceilalți se distanțează pentru că sunt un pericol pentru el. Este și de înțeles, poate, are o vârstă…
Totuși, oricât de tare te-ar pune pe gânduri potențialul unui primar, nu te răzbuni pe oameni”, a conchis Ioan Bogdan Codreanu, primarul Stațiunii Turistice Pojorâta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.