Primarul comunei Pojorâta, inginerul Ioan Bogdan Codreanu, a transmis vineri, 15 octombrie, o informare de presă prin care și-a exprimat nemulțumirea cu privire la faptul că există persoane care își atribuie merite false.

Primarul din Pojorâta s-a referit la ultima informare a președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, în care cel din urmă anunța aprobarea unor proiecte ce vor permite distribuția de gaz în mai multe localități din județ.

Flutur a făcut referire și la comuna Pojorâta, lucru ce l-a deranjat pe edil.

„Singurul tău merit, Gheorghe Flutur, este că ai lăsat oamenii din Pojorâta și nu numai, 3 luni,  fără indemnizații! Proiectele primarilor care au muncit, au făcut drumuri la București și au reușit să obțină eligibilitate, nu au nici cea mai mică legătură cu tine! Privesc acest tupeu și ajung să mă gândesc că într-o zi o să ne întrebi pe noi, cei de aici, ce căutăm în Pojorâta”, a spus primarul Codreanu.

Acesta consideră că cel mai corect ar fi ca Gheorghe Flutur să își concentreze atenția pe proiectele Consiliului Județean.

„Până să se lege cu lanțuri pentru A7 și A8, n-ar fi rău să se lege pentru centralele de cogenerare din Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei. Îmi amintesc, în 2010 când a aprins flacăra la Câmpulung, cum spunea că va mai dura un an până când Vatra Dornei va avea gaz. Astăzi, Gheorghe Flutur, suntem în anul 2021 și tu continui să te agăți de merite ce nu îți aparțin”, a conchis Codreanu.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.